- Reaction score
- 138.504
Ε, κάτι λέει για το '25.Που σήμερα δεν θέλει.
Έχει ακουστεί πότε θα θέλει για τους υπόλοιπους που θέλουν;
Ως τότε, "πιλοτικά"..
Πάρτε Τέσλα. Αυτά κουμπώνουν.
Ε, κάτι λέει για το '25.Που σήμερα δεν θέλει.
Έχει ακουστεί πότε θα θέλει για τους υπόλοιπους που θέλουν;
The other theory is raised quickly in the thread and doesn't seem to be gaining much traction in these reports: rail dust. These tiny iron particles can be kicked up by train wheels running on their tracks, or by other sources of metal abrasion. They settle on surfaces and can themselves rust in certain conditions. The fact that owners claim to have easily removed the rusty specs with clay bars and the like lends credence to the theory. Real corrosion in stainless steel, like pitting, would severely affect the panel.
Καθόλου απίθανο, εξαρτάται απο το μείγμα.Άκρως απίθανο να σκουριάζει ανοξείδωτο ατσάλι τόσο γρήγορα.
Οκ να το πω διαφορετικά: πόσο πιθανό είναι να επέλεξε η Τέσλα λάθος μείγμα για χρήση σε αυτοκίνητο;Καθόλου απίθανο, εξαρτάται απο το μείγμα.
Ναι.Άρα τελικά έφτασες με 1% στο ΣΕΑ;
Ναι, έβλεπα κοντά στο τέλος αυτό που λες, 3%, κι έλεγα ωραία, έχω περιθώριο. Και στο 2% το ίδιο λέω. Στο 1% πατάω γκάζι στο τέλος πριν μπω στα ΣΕΑ, στα τελευταία 2 χιλιόμετρα, στην ταμπέλα. Δυστυχώς είχα φορτηγό μπροστά μου, και δε μπόρεσα να φάω το τελευταίο 1%.Και όταν λες ότι το πατούσες επειδή "έβλεπες πως είχες διαθέσιμη ενέργεια", τι έβλεπες δηλαδή; Πως θα έφτανες με 3%;
Δε θέλει άγχος.Να σου δώσω τη γυναίκα μου να την πας ένα ταξίδι. Να μην μου ξαναπαραπονεθεί ποτέ μετά
Για να φτάσεις με τη φόρα;Στο 1% πατάω γκάζι στο τέλος πριν μπω στα ΣΕΑ, στα τελευταία 2 χιλιόμετρα
Ρε τι άγχος έχετε ρε!Για να φτάσεις με τη φόρα;
Έλα, αφού κι εσύ τα πέρασες τα στάδια του άγχους.Χαλαρώστε. Σεις βλέπετε 8% και σας πιάνει καρδγιά.
Αναμενόμενο το σχημα.Να ένα snapshot από πρόσφατο drone footage στο Giga Berlin:
View attachment 322493
Βλέπουμε ένα Next Gen model 2 prototype, ένα ΜΥ "Juniper", κι ένα νορμάλ ΜΥ.
Οι δοκιμές του model 2 στους δρόμους σε διάφορα σημεία του πλανήτη, όπως και σε ακραίες συνθήκες, προφανώς έχουν ξεκινήσει.