- Reaction score
- 85.457
Μου χαλάσατε το όνειρο παλιόπαιδα
Θα χάσεις άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις.τι θα κερδίσω/χάσω με επιλογή 19 αντί 18in ζάντας;
Ισχύει ότι το SR έχει LFP μπαταρίες ενώ τα LR όχι;Έκανα test drive και τα δυο πριν λίγο, με την οικογένεια.
Το Υ σε 4κίνητο, το 3 πίσω κίνηση. Συμπεράσματα:
- Όλοι προτίμησαν το 3 ως προς το αισθητικό. Είναι πιο οικεία σε μας η αίσθηση του sedan. Παρόλα αυτά αντιλαμβάνομαι απόλυτα γιατί το Υ αρέσει σε πολύ κόσμο και πουλάει σαν τρελό. Έχει μεγάλη αίσθηση χώρου και άνεσης. Και κάποιοι προτιμούν την οδήγηση από ψηλά.
- Σχεδόν όλοι προτίμησαν τα λευκά καθίσματα
- Η τετρακίνηση στο Υ κρατάει πολύ ωραία σε ζόρι στις στροφές, πολύ καλύτερα από όσο περίμενα. Μπορώ να ζήσω με αυτήν. Επίσης έχει τρελό γκάζι στην επιτάχυνση, πολύ πιο εντυπωσιακό από τα λιγότερα άλογα της πίσω κινησης του 3.
- Η πίσω κίνηση του 3 δεν είναι εφάμιλλη. Δεν μου αρέσει. Φαντάζομαι όμως πως με 4κίνηση θα είναι πολύ καλό
- Η ηχομόνωση του 3 είναι μια κατηγορία πάνω
- Η ανάρτηση του 3 μου αρέσει πολύ, πάρα πολύ πολιτισμένη.
- Το Υ είναι πιο οικείο γιατί έχει μοχλούς φλας και ταχύτητες, αλλά και τα ηλεκτρονικά του 3 τα συνήθισα άνετα και γρήγορα.
- Η αρχική μου επιλογή είναι η σωστή για εμάς: model 3 με τετρακίνηση
- Στο test πήγα (και γύρισα) με το ID3. Ε λοιπόν δεν είναι καθόλου κακό αυτοκίνητο. Αν είχε το software του Tesla….
- Και του τεστ το Υ είχε το ίδιο.
Νομίζω αλλά δεν το ρώτησα. Το LR θα πάρω κι ας έχει και DuracellΙσχύει ότι το SR έχει LFP μπαταρίες ενώ τα LR όχι;
Αν το μοντέλο 7-ετιας του 2017 (με τις μπαταρίες του τότε) έχει βγάλει 623 χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα, καταλαβαίνετε πως οι μπαταρίες σημερινής τεχνολογίας, αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 μύριο χιλιόμετρα απροβλημάτιστα...Γαλλικό ταξί, Model S 100D, μοντέλο 2017. Μπαταρία και μοτέρ original.
Αν εννοείς τα σινεμπλόκ στα μπροστά ψαλίδια, είναι τίγκα γεμάτα (χωρίς κενά ελαστικού) και πολύ καλής κατασκευής, αυτά τα τσεκαρα και μόνος μου, δεν είχαν θέμα.Χρησιμοποιούν φτηνιάρικα σάιλεντ μπλοκς που χαλάνε μετά απο έναν χρόνο, τι ρουλζζζζζζζζζζζζζζζ ρε;
Βασικά χάρηκα πολύ που άλλαξαν τα ψαλίδια, και μοιράστηκα τη χαρά μου! Δεν μπορούσα να ζητήσω αλλαγή, διότι δεν μπορούσα να αποδείξω πρόβλημα.Δεν αφήνεις τα "ρουλζζζζζζ" λέω γω για αφού παραλάβεις και έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα;
Που να δεις τι μέγεθος έχουν οι φουλ οθόνες σε Μερτσέντες και Πόρσε!5. Η οθόνη, πως οδηγάτε με αυτό το τεράστιο φωτεινό πράγμα στο οπτικό σας πεδίο ρε σεις;