- Reaction score
- 15.617
Ειδικά αυτό το 1:1 είναι το κερασάκι στο πακέτο! Όχι σαν τους "τσιγκούνηδες", με το στάνταρ 1:10...
Κοιτάξτε ένα απ' τα πακέτα αυτής της εταιρίας!
Mη στηρίζεσαι στο κινητό.Στο κινητό έχω unlimited data, unlimited γενικά όλα, το "ακριβό" πακέτο της κοσμοτέ (~50€/μήνα), η συσκευή υποστηρίζει όλες τις ταχύτητες (pixel) και μέσα στο κέντρο της πόλης σηκώνει όντως πολύ υψηλές ταχύτητες, όπως και στο εξωτερικό.
Αλλά στο σπίτι, πάνω από 20 δε σηκώνει ποτέ.
Το πιο βασικό πρόβλημα με τα pixel (μέχρι και πριν λίγο καιρό) ήταν πως δεν έπαιζε το 5G τους στην Ελλάδα και σήκωναν μέχρι 4G. Έχω καιρό να ασχοληθώ βέβαια και δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις ή αν άλλαξε κάτι, αλλά μου έκανε εντύπωση όπως το έγραψες.η συσκευή υποστηρίζει όλες τις ταχύτητες (pixel)
Αν θέλεις, δοκιμάζουμε και σε σένα το ρούτερ με data sim. Αφού λες ότι βλέπεις και κεραία από εκεί που είσαι, θα δούμε σίγουρα πολύ υψηλές ταχύτητες.Με βλέπω συντόμως για οπτική.
Αν θέλεις, δοκιμάζουμε και σε σένα το ρούτερ με data sim. Αφού λες ότι βλέπεις και κεραία από εκεί που είσαι, θα δούμε σίγουρα πολύ υψηλές ταχύτητες.
Εγώ ήρθα μέσα στο χωριό του Τριλόφου και δεν είχε διαθέσιμο χαλκό . Και να είχε βέβαια χάλια ταχύτητες...Στο κινητό έχω unlimited data, unlimited γενικά όλα, το "ακριβό" πακέτο της κοσμοτέ (~50€/μήνα), η συσκευή υποστηρίζει όλες τις ταχύτητες (pixel) και μέσα στο κέντρο της πόλης σηκώνει όντως πολύ υψηλές ταχύτητες, όπως και στο εξωτερικό.
Αλλά στο σπίτι, πάνω από 20 δε σηκώνει ποτέ.
Στο σπίτι, όταν έχει πρόβλημα η σύνδεση της νικτεχ (σπάνια), ανοίγω χοτσποτ το κινητό, και βλέπουμε νετφλιξ και Ντίσνεϊ χωρίς πρόβλημα.
Χθες είχε διακοπή ρεύματος σε 1 από τις 3 φάσεις του τριφασικού ρεύματος του σπιτιού όλη μέρα. Σε αυτή τη φάση είναι ο εξοπλισμός νικτεχ, στο υπόγειο, οπότε είχα ανοίξει χοτσποτ το κινητό και βλέπαμε κανονικά νετφλιξ στην τηλεόραση.
Το wi-fi σε όλο το σπίτι παίζει κανονικά στο μέγιστο της ταχύτητας που είναι διαθέσιμη (έως 20 Mbps).
Με την ενσύρματη σύνδεση ίντερνετ, μέσω ΟΤΕ, μερικές φορές δεν ξεπερνούσε το 1,5 Mbps και το μέγιστο που είχα μετρήσει ήταν 3,5 Mbps, οπότε οριακά έπαιζε σποτιφαι, αλλά πχ τινταλ ήταν αδύνατο να παίξει, και νετφλιξ μόνον σε πολύ χαμηλή ανάλυση, με διακοπές. Δράμα.
Πολλά τηλέφωνα σε ΟΤΕ, ήρθαν και ξανάρθαν, τίποτα δεν μπορούν να κάνουν λένε. Είμαστε εκτός πόλης, εκτός χωριού, εκτός σχεδίου πόλεως τελοσπαντων, στα χωράφια, οκ, αλλά απέχουμε μόλις 2-3 λεπτά (~2χλμ) από το χωριό (Πλαγιάρι) και ένα τέταρτο από Θεσσαλονίκη (~10 χιλιόμετρα), είμαστε ανάμεσα σε Τρίλοφο και Περαία, και στη σύνδεση ίντερνετ είναι σα να βρισκόμαστε στην άκρη της γης.
Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα.