JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.550
Αν μπορεί λέει !
Η σωματική άσκηση με σκοπό την απώλεια λίπους είναι χάσιμο χρόνου. Μην υποβάλλεις το κορμί σου σε βασανιστήριο που δεν θα φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα. Η σωματική άσκηση - όχι το περπάτημα, η σωματική άσκηση - είναι απαραίτητη για άλλους λόγους. Αν θέλεις, πες μου να σου γράψω δυό λέξεις για να λύσεις το πρόβλημα.Σημερα εμαθα πως ο γυρος του αλσους νεας φιλαδελφειας ειναι 4 χλμ.
Μια αρχη ειναι. Ευελπιστω αυριο να μην ειναι μες στις λασπες και να τον κανω 2 φορες.
Ενδιαφέρομαι, πολύ. Για πες.Αν θέλεις, πες μου να σου γράψω δυό λέξεις για να λύσεις το πρόβλημα.
Μην τρως.Ενδιαφέρομαι, πολύ. Για πες.![]()
Τι μου θύμισες.Η σωματική άσκηση με σκοπό την απώλεια λίπους είναι χάσιμο χρόνου. Μην υποβάλλεις το κορμί σου σε βασανιστήριο που δεν θα φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα.
Μην τρως.
Εγώ είμαι, το ψευδώνυμο βγαίνει από το Αρακάς.υποπτεύομαι ότι ο Αρκάς όχι μόνο είναι υπαρκτό πρόσωπο (και εν ζωή), αλλά και ότι γνωρίζει προσωπικά τον Μπρέτσο
Λάθος.Εφτασα μεχρι 190 και κατι. Με ειχε δει ο ζαπαντης που με γνωριζε και το τι μου κατεβασε,δε λεγεται. Τωρα ειμαι 157. Κανω ραγδαια διαιτα τωρα τελευταια. Πρωι γιαουρτι με μελι και μεσημερι κατι με σαλατα πρασινη
Κανονικά όχι.Κώστα δεν τρως καθόλου ζυμαρικά;
Τσου !Η σωματική άσκηση με σκοπό την απώλεια λίπους είναι χάσιμο χρόνου. Μην υποβάλλεις το κορμί σου σε βασανιστήριο που δεν θα φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα.
Συμφωνώ με αυτά με μία ένσταση μόνο. Επιτρέπεται 1 ντομάτα τη μέρα. Για σαλάτα, τρώγε πράσινη Γαλλική σαλάτα ή μαρούλι. Όχι λάχανο.Λάθος.
Χιούτζ λάθος.
Ξεκίνα το πρωί με 2-3 αβγά βραστά, σκέτα. Και 4 και 5 άμα θες, μελάτα είναι σούπερ.
Μεσημέρι χτύπα σκέτο κρέας, μπριζολάρες μοσχαρίσιες.
Σκέτες, με καμιά ντομάτα μόνο.
Όχι μια, φάε 31 ντομάτες.
Άμα θες φάε μπιφτέκια, αλλά να είναι σκέτο κρέας μοσχαρίσιο με μυρωδικά και κρεμμύδι - ντομάτα, μη βάλεις ψωμί μέσα.
Βράδυ, επίσης κρέας, φάε όσο θες, να σκάσεις.
Μηδέν ψωμιά, μηδέν οτιδήποτε έχει ζάχαρη ή άλευρα.
Μηδέν αλκοόλ.
Γλυκά ούτε για πλάκα.
Αυτός είναι ο κανόνας.
(Για αρχή, άσε ήσυχα τα χορτάρια και τα τυριά.)
Κρέας (μοσχάρι), αβγά, ντοματούλες.
Σε 3 βδομάδες θα έχεις γίνει σενιος.
Μετά, τρωγε ότι θες, αλλά μέχρι να πεθάνεις κρατάς τον κανόνα.
Μηδέν ψωμιά, μηδέν οτιδήποτε έχει ζάχαρη ή άλευρα.
Αυτός ο κανόνας θα σε κρατήσει νορμάλ.
ΥΓ. Κρασί ένα ποτήρι τη μέρα, παίζει. Όχι κάθε μέρα, πες 3-4 μέρες τη βδομάδα.
Άντε 2 ποτήρια.
Μέχρι εκεί.
ΥΓ. 2. Γυμναστική θέλει μόνο για αύξηση μυϊκής μάζας και οστικής πυκνότητας, δηλαδή μόνον βάρη, όσα αντέχεις, κατά προτίμηση μόνον άρσεις θανάτου και σκουός. Θέλει όμως προπονητή να σου μάθει να τις εκτελείς.
Γιατί;Όχι λάχανο.
Γιατί;