- Reaction score
- 146
Ακόμα δεν με έχουν ακυρώσει. Είχες πληρώσει ή ήταν με πληρωμή στο κατάστημα;Ακυρωτικό εστάλη από τα κεντρικά των public.
Σηκώσαμε red flag με τόσες φριτέζες συνοδεία σαμπ.
Ακόμα δεν με έχουν ακυρώσει. Είχες πληρώσει ή ήταν με πληρωμή στο κατάστημα;Ακυρωτικό εστάλη από τα κεντρικά των public.
Σηκώσαμε red flag με τόσες φριτέζες συνοδεία σαμπ.
Μια προπληρωμένη και μια με πληρωμή στο κατάστημα.Ακόμα δεν με έχουν ακυρώσει. Είχες πληρώσει ή ήταν με πληρωμή στο κατάστημα;
Το κάνουν και άλλες εταιρίες, κυρίως στην Αμερική.Η πιο ωραία εμπειρία αγοράς είναι από την ίδια τη Sonos.
Χτες πριν τα μεσάνυχτα παρήγγειλα το immersive setup με δωρεάν μεταφορικά.
Σήμερα το απόγευμα είχα μήνυμα από την DHL Express ότι η παράδοση θα γίνει αύριο.
Παραλαμβάνω και έχω διορία 100 ολόκληρες μέρες (3 μήνες και 10 μέρες!) να αποφασίσω αν θέλω να κρατήσω το σετ. Αν το μετανιώσω, το δέχονται πίσω, no questions asked. Με τα μεταφορικά δικά τους!
Δεν υπάρχει σαν τη Sonos άλλη εταιρία.
Την Arendal ξέρω από αυτές που πουλάνε απευθείας στον καταναλωτή. Έχω δε επωφεληθεί αρκετές φορές από την αντίστοιχη πολιτική της Thomann.de για να ακούσω ενεργά ηχείαΤο κάνουν και άλλες εταιρίες, κυρίως στην Αμερική.
Και στην Ευρώπη, σκάνε σιγά σιγά λίγες, όχι πολλές, αλλά υπάρχουν και τέτοιες.
Air fryer way or not ειναι μια πολυ καλη προσφορα απο το Public.!Sold out τα λευκά Era100 και Era300 στο public.
Άραγε κανονικές πωλήσεις, ή the air-fryer way?
Άσε...μόλις πήγα να αλλάξω την ακυρωμένη παραγγελία χθες το βραδάκι μου τα έβγαλε sold out.Είμαι να σκάσω...Sold out τα λευκά Era100 και Era300 στο public.
Άραγε κανονικές πωλήσεις, ή the air-fryer way?
Εμφανίστηκαν ξανά τα Era100, αν θέλεις να ξαναπαίξεις τον τροχό του air-fryerΟύπς…έφαγα κι εγώ άκυρο.
Μόλις τα είδα και έπαιξα ξανά!Είδωμεν...Εμφανίστηκαν ξανά τα Era100, αν θέλεις να ξαναπαίξεις τον τροχό του air-fryer