Sonos

Reaction score
146
Ακυρωτικό εστάλη από τα κεντρικά των public.

Σηκώσαμε red flag με τόσες φριτέζες συνοδεία σαμπ. :)
Ακόμα δεν με έχουν ακυρώσει. Είχες πληρώσει ή ήταν με πληρωμή στο κατάστημα;

Reaction score
5.395
Δεν έχει σημασία αν ολοκληρώνεται η παραγγελία.
Ούτε και αν προπληρώσετε αλλάζει κάτι.
Ούτε αν επιλεχθεί παράδοση στο σπίτι ή παραλαβή από κατάστημα.

Από τη στιγμή που σηκώνεται red flag στο σύστημα, ακυρώνονται οι παραγγελίες.

Μόνο αν πετύχετε κατάστημα με ετοιμοπαράδοτο το προϊόν και προλάβετε και πάτε και το τσιμπήσετε οι ίδιοι από το κατάστημα. Τα κεντρικά είναι που κάνουν τη ζημιά. :)

Reaction score
5.395
Ακόμα δεν με έχουν ακυρώσει. Είχες πληρώσει ή ήταν με πληρωμή στο κατάστημα;
Μια προπληρωμένη και μια με πληρωμή στο κατάστημα.

Στην προπληρωμένη μού έδωσαν την τοστιέρα και την απόδειξη μόνο για την τοστιέρα και μου ευχήθηκαν στο καλό. :)

Η παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα ούτε καν έβγαινε στο σύστημα στο ταμείο, Την ακύρωσαν/διέγραψαν τα κεντρικά, ενώ είχα λάβει λίγο πριν ειδοποίηση για μερική
παραλαβή από το κατάστημα.

Πάω στοίχημα ότι αύριο θα δεχτώ τηλεφώνημα με «συγγνώμη, λάθος» για το υπόλοιπο της πρώτης παραγγελίας. :)

Reaction score
5.395
Η πιο ωραία εμπειρία αγοράς είναι από την ίδια τη Sonos.

Χτες πριν τα μεσάνυχτα παρήγγειλα το immersive setup με δωρεάν μεταφορικά.
Σήμερα το απόγευμα είχα μήνυμα από την DHL Express ότι η παράδοση θα γίνει αύριο.

Παραλαμβάνω και έχω διορία 100 ολόκληρες μέρες (3 μήνες και 10 μέρες!) να αποφασίσω αν θέλω να κρατήσω το σετ. Αν το μετανιώσω, το δέχονται πίσω, no questions asked. Με τα μεταφορικά δικά τους!

Δεν υπάρχει σαν τη Sonos άλλη εταιρία.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.993
Η πιο ωραία εμπειρία αγοράς είναι από την ίδια τη Sonos.

Χτες πριν τα μεσάνυχτα παρήγγειλα το immersive setup με δωρεάν μεταφορικά.
Σήμερα το απόγευμα είχα μήνυμα από την DHL Express ότι η παράδοση θα γίνει αύριο.

Παραλαμβάνω και έχω διορία 100 ολόκληρες μέρες (3 μήνες και 10 μέρες!) να αποφασίσω αν θέλω να κρατήσω το σετ. Αν το μετανιώσω, το δέχονται πίσω, no questions asked. Με τα μεταφορικά δικά τους!

Δεν υπάρχει σαν τη Sonos άλλη εταιρία.
Το κάνουν και άλλες εταιρίες, κυρίως στην Αμερική.
Και στην Ευρώπη, σκάνε σιγά σιγά λίγες, όχι πολλές, αλλά υπάρχουν και τέτοιες.

Reaction score
5.395
Ονόμασέ τες να ξεκινήσουμε να τις τιμάμε με τον οβολό μας.

Στα του shipping/100-day-return-policy να ληφθεί υπόψη και αυτό που είπαμε πιο πάνω.

Αλλάζει μοντέλο η εταιρία, έστω και αν είναι το μικρότερο μονό ηχειάκι και είσαι κάτοχος;

Αυτόματα και επάπειρον μπαίνει 15% έκπτωση στον λογαριασμό σου για μελλοντική αγορά, ακόμη κι αν επιλέξεις το κορυφαίο μοντέλο, ή ακόμη και σύνθεση πολλαπλών ηχείων αξίας χιλιάδων ευρώ. Σε μικρής διαρκείας προωθητικές ενέργειες το 15% γίνεται 30%!

Και όχι με κους-κους και παρακάλια στον τοπικό αντιπρόσωπο σαν τάχα καλός πελάτης. Καθαρά και ξάστερα, ειδοποιούνται όλοι οι κάτοχοι με email.

Πραγματικά θέλω να μάθω ποια άλλη εταιρία το κάνει αυτό!

Reaction score
146
Το κάνουν και άλλες εταιρίες, κυρίως στην Αμερική.
Και στην Ευρώπη, σκάνε σιγά σιγά λίγες, όχι πολλές, αλλά υπάρχουν και τέτοιες.
Την Arendal ξέρω από αυτές που πουλάνε απευθείας στον καταναλωτή. Έχω δε επωφεληθεί αρκετές φορές από την αντίστοιχη πολιτική της Thomann.de για να ακούσω ενεργά ηχεία :)

Reaction score
5.395
Thomann: 30 μέρες
Arendal: 60 μέρες (ωραίοι)

Και η amazon με 30 μέρες return policy, την περίοδο των γιορτών έως και 60 μέρες.
Και δίνει και εκπτωτικό credit για το ίδιο προϊόν, αν δεν βρίσκουν λύση για επισκευή.

Εδώ όμως η Sonos το έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα με μόνιμα 100 μέρες δικαίωμα επιστροφής, και με credit σε όλη την γκάμα, επειδή αλλάζει γενιά ένα οποιοδήποτε μοντέλο της.

Reaction score
373
Sold out τα λευκά Era100 και Era300 στο public.

Άραγε κανονικές πωλήσεις, ή the air-fryer way? :)
Άσε...μόλις πήγα να αλλάξω την ακυρωμένη παραγγελία χθες το βραδάκι μου τα έβγαλε sold out.Είμαι να σκάσω...

Reaction score
1
Καλησπέρα σας,

Αρχάριος εδώ, οπότε θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Μετακόμιση σε νέο διαμέρισμα. Πήρα μια LGC3 65" και θέλω να την παντρέψω με ένα ηχοσύστημα. Να τονίσω οτι θέλω ποιότητα και σε ταινίες και σε μουσική και κυρίως minimal πράγματα με ελάχιστα καλώδια για αυτό είχα πάντα στο μυαλό μου όταν μετακομίσω να ξεκινούσα την επένδυση σε sonos.

Παρακάτω ο χώρος. Δεξιά θα κρεμαστεί στον τοίχο στο κοκκινο πλαίσιο η tv (όχι στο εικονίδιο τηλεόρασης του σχεδιαγράμματος). Στα πρασινα θα είναι το σαλόνι γύρω απο την tv.

Eρωτήσεις/Συμβουλές:

1. Λέω να πάρω σε πρώτη φάση το Sonos Arc soundbar. Να δω πως μου ακούγεται στο χώρο χωρίς το sub. Παίζει να μου αρκεί λέτε χωρίς το sub και για το μέλλον? Έχω μια εμπειρία σε μεγαλύτερο σαλόνι με ένα woofer απο jbl που παραήταν δυνατό για τα γούστα μου, πάντα το χαμήλωνα γιατι τράνταζε τα πάντα.
2. Στην πρώτη φάση να πάρω μαζι και 2 ηχεία για να μπουν κάπως πίσω αριστερα και δεξιά. Αν ναι, ποια, τα era, ή αυτά που διάβασα απο ikea?
3. Σε επόμενη φάση (π.χ. κάποιες εκπτώσεις) να πάρω το sub αν όντως αλλάξει πολύ την εμπειρία και να προσθέσω κάτι ακόμα σε ηχείο? Κάποιο five αργότερα απο οτι κατάλαβα μπορώ να βάλω σαν έξτρα?
4. Γενικά πως θα το σετάρατε αν το πηγαιναμε με βήματα με βάση τον παρακάτω χώρο?

Ευχαριστώ πολύ!

1709075668187.png

Reaction score
5.395
1. Arc + 2 SUB ως πρώτο βήμα. Το 2ο σαμπ σου βγαίνει δώρο. Δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο περίπτωση να μη χρειαστείς σαμπ, ακόμα κι αν βλέπεις αποκλειστικά σαπουνόπερες. Τα δύο σαμπ θα γεμίσουν πιο ομοιόμορφα τον χώρο.
2. Τα Era300.
3. Δεν προσθέτεις τίποτε άλλο. Είσαι κομπλέ.
4. Αν δεν είσαι έτοιμος οικονομικά για το (1), πάρε τα δύο Era300 τώρα, και περίμενε κάποιους μήνες για ανακοίνωση της αναμενόμενης μεγαλύτερης Arc gen2, με την ελπίδα ότι θα σου αρκέσει χωρίς σαμπ (που δεν πρόκειται, όποιο θαύμα και να γίνει). Και θα κάνει >1000 ευρώ. Ενώ αυτή τη στιγμή αγοράζεις Arc + 2 σαμπ με 1650, τζάμπα.

Δοκίμασε τα σαμπ, σύνδεστα, κι αν το μετανιώσεις, μην ανησυχείς, για σαμπ δεν λέμε ποτέ όχι, θα στα πάρουμε εμείς εδώ. (Λευκά πάντα ε;!) :)

Reaction score
5.395
Για μονό Five (λευκό) παραμένει το ενδιαφέρον μου, αν βρεθεί κάποιος να πάρει 2+1 Five.
Κρατάει το ζευγάρι και του πληρώνω το τρίτο 433€.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά δεν το θυμάμαι.
Υπάρχει τρόπος να παίζουν δύο Sonos ως LR σε TV;
Kαι να το κάνουν και αυτόματα (μετά το πρώτο setup);
Απλός τρόπος, όχι ταρζανιές.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Οπότε χρειάζεται Apple TV 4K, και καταργείται το λειτουργικό της TV.

Thanks.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106