Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

Reaction score
19.210
Και (όχι τίποτε άλλο) που θα μπαινουν ; Στις φυλακές Διαβατών που είναι απο τις χειρότερες σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι ότι θα μπαίνουν σε καμιά φυλακή της Σουηδίας ή Φινλανδίας. Για πάνω απο 2 χρόνια πλημμέλημα. Όλοι μέσα θα πάμε χα χα και αυτοί που αξίζουν να πάνε θα φεύγουν απο την χώρα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.747
Στις φυλακές Διαβατών που είναι απο τις χειρότερες σε όλο τον κόσμο.
πάλι ημιμαθείς υπερβολές.....όπως προχθές έλεγες για την ενέργεια που είναι στο Θεό....

Reaction score
1.322
Κι εγω ο καημενος τοσο καιρο ειχα την εντυπωση οτι εδω μεσα (κι οχι μονο εδω) διαμαρτυρομασταν για την ατιμωρησια ως μια απο τις αιτιες της αυξημενης εγκληματικοτητας. Τελικα ο Ελληνας δεν ξερει τι θελει........

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.763
Η αύξηση των ορίων στα σοβαρά κακουργήματα, ιδίως του ανώτατου ορίου στην περίπτωση συρροής ποινών (από 20 στα 25 έτη) είναι καλοδεχούμενη, τώρα η γενικότερη αυστηρότητα στις ποινές, ιδίως όταν μιλάμε για ένα ήδη πολύ υψηλό επίπεδο ονομαστικών ποινών (είναι τρομερό να μιλάμε για ποινές που 'ξεκινούν' από το 1 έτος φυλάκιση εάν αυτό το 1 έτος πρόκειται να εκτιθεί πραγματικά, μάλλον δεν αντιλαμβανόμαστε το έτος ως διάρκεια τότε), είναι μια εισαγγελίστικη φιλοσοφία με την οποία δεν συμφωνώ ούτε εγώ, ούτε η πλειονότητα του νομικού κόσμου της χώρας. Δηλαδή τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές καθηγητών για την τροποποίηση ΠΚ και ΚΠΔ τι τις είχαμε;
Και δεν είναι 'νέοι' κώδικες, αλλά μάλλον για ολοκλήρωση του ξηλώματος των 'νέων' κωδίκων του 2019.

gid

Reaction score
9.443
Όταν μια ποινή ξεκινά από το ένα έτος, αυτό δεν είναι παρά κλείσιμο του ματιού στους δικαστές να δίνουν αναστολές και να διαμαρτύρεται μετά δικαίως ο κόσμος για ατιμωρησία...

Reaction score
19.210
πάλι ημιμαθείς υπερβολές.....όπως προχθές έλεγες για την ενέργεια που είναι στο Θεό....
Ρε συ εάν δεν είσαι υπερβολικός, είτε στηρίζεις μια άποψη ή την αντίθετη δεν καταλαβαίνει (ούτε ακούει) ο ¨Ελληνας. Είμαστε στα όρια της βαρβαρότητας. :D Εδω δεν ακούει κανένας ότι και υπερβολή και να πείς, μην φοβάσαι χα χα. Αυτά που σκέφτεσαι είναι για άλλες χώρες και άλλους ανθρώπους. Εδώ όλοι μιλάνε και κανένας δεν ακούει κανέναν. Εάν ακούγανε δεν θα ήμασταν σε αυτήν την κατάσταση.

Reaction score
19.210
ξύλα πέτρες ως συνήθως
Τι έκφραση είναι τα ξύλα πέτρες ; Δεν ξέρω. Είναι άλλης γενιάς ;

Τεσπά ότι λέει ο Αβεσσαλώμ θεωρώ εγώ σωστό. Όχι επειδή δεν μπορώ να το εκφράσω (δεν είμαι νομικός, ούτε θα προσπαθήσω να τον κάνω) ... δεν ξέρω να το αναγνωρίσω σαν σωστό.

Last edited:

ika

News
Reaction score
15.034
Η αύξηση των ορίων στα σοβαρά κακουργήματα, ιδίως του ανώτατου ορίου στην περίπτωση συρροής ποινών (από 20 στα 25 έτη) είναι καλοδεχούμενη,...
Πρακτικά, κοροϊδία δεν είναι η 5ετής αύξηση και ακόμα μεγαλύτερη κοροϊδία δεν είναι το κατώτερο όριο?

Reaction score
19.210
Με μπερδεύεις με προφήτη, ο Αβεσσαλώμ ήταν απολωλός πρόβατο
Ναι ξέρω μου τα έχεις ξαναπεί .... θυμάμαι τέτοια πράγματα χα χα. Τεσπά Βαρώνος. 😍

Μη νομίζεις ότι μου ξέφυγε η ορθότητα του απολωλός ως μετοχή και ότι δεν έγραψες απωλωλόν χα χα. Τα εχω ξεχάσει όλα βρε,τα λίγα που ήξερα ο αμμόρφωτος θετικάριος χα χα

Last edited:

ika

News
Reaction score
15.034

Για Δανοί τουρίστες δείχνουν
:dance2: :gamer:

Reaction score
16.159

Ευπαθής ή ντούης χαϊεντάς άραγε?
Επειδή σε αυτή την είδηση υπάρχουν νεώτερα, και τελείως διαφορετικά από αυτό που άφησαν να εννοηθεί η ίδια η αστυνομία, και τα διάφορα fakenewsτσιράκια της, δημοσιοκάφροι, προς αποκατάσταση (και για να προσέχουμε και οι ίδιοι τι πιστεύουμε και από τις "επίσημες πηγές). >:(

.....
Επειδή, λοιπόν, ελάχιστα ασχολούμαστε με τη συγκεκριμένη τραγωδία, η είδηση κάπως εξαφανίστηκε ως το πρωινό του περασμένου Σαββάτου, όταν και επέστρεψε μέσα από ένα στάτους στο Facebook. Σύμφωνα με όσα γράφονταν από την εν λόγω χρήστρια, ο νεκρός δεν ήταν Ρομά αλλά ένας αρκετά γνωστός δημοσιογράφος, ο Αποστόλης Φουρνατζόπουλος.

Ο Αποστόλης Φουρνατζόπουλος ήταν ένας πολύ νέος άνθρωπος που είχε γίνει viral πριν κάποια χρόνια λόγω του μαχητικού τρόπου με τον οποίον είχε καλύψει κάποιο ρεπορτάζ για την αστυνομική βία. Να τονίσουμε εδώ πως είναι τελείως άδικο να τον θυμόμαστε μόνο για αυτό. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν εξαιρετικό δημοσιογράφο και ένα πολύ καλό άνθρωπο.

Εδώ και ο πιθανός λόγος για τον οποίο ανέβηκε στην κολώνα:

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην επόμενη ημέρα για να βρεθεί η πρώτη μαρτυρία που έλεγε ότι ο Αποστόλης είχε χάσει τη ζωή του στην προσπάθεια να σώσει ένα μικρό γατάκι το οποίο είχε εγκλωβιστεί. Πιθανόν, υποεκτίμησε τον κίνδυνο ή έκανε έναν λάθος χειρισμό και έπαθε ηλεκτροπληξία. Διαβάζουμε σε μία μαρτυρία γειτόνισσας στο Debater: «Ανέβηκε να σώσει ένα γατάκι, το γατάκι σώθηκε, το παιδί πρέπει να γλίστρησε και να χάθηκε. Ασχολούμαι τώρα μια εβδομάδα να μεγεθύνω τη φωτογραφία, να δω πρόσωπο. Το γατάκι είναι ζωντανό, το παιδί πρέπει να γλίστρησε γιατί είχε ανέβει πάρα πολύ ψηλά».

TGD

Reaction score
8.744

Reaction score
5.413
Ερμάριο με κλειδαριά να βάλει ο 45χρονος στο ρολόι της ΔΕΗ του, αντί να παίζει μπουνιές.

ika

News
Reaction score
15.034
Επειδή σε αυτή την είδηση υπάρχουν νεώτερα, και τελείως διαφορετικά από αυτό που άφησαν να εννοηθεί η ίδια η αστυνομία, και τα διάφορα fakenewsτσιράκια της, δημοσιοκάφροι, προς αποκατάσταση (και για να προσέχουμε και οι ίδιοι τι πιστεύουμε και από τις "επίσημες πηγές). >:(
...
Υπάρχει διορθωτική ενημέρωση στο αρχικό ποστάρισμα #1259 μου.
βλ #1276, χωρίς τότε να είχε γίνει γνωστή η πιθανή αιτία.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.763
Ερμάριο με κλειδαριά να βάλει ο 45χρονος στο ρολόι της ΔΕΗ του, αντί να παίζει μπουνιές.

Ε όχι και 'παίζει μπουνιές' όταν τον πλάκωσαν στο ξύλο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.735
Members