- Μηνύματα
- 56.570
- Reaction score
- 140.358
Το ελαιόλαδο καίγεται σε χαμηλή θερμοκρασία, δεν συνιστάται για τέτοια χρήση ψησταριάς.πέρασα λίγο ελαιόλαδο επάνω,
Για να μην ψάχνεις ειδικά λάδια (αβοκάντο κλπ) που καίγονται σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες από το ελαιόλαδο, θα πρότεινα να βάζεις γενικά ζωικό βούτυρο, ή καθαρό λίπος χοίρου ή μοσχαριού (σε μορφή μαλακού βουτύρου θα το βρεις), κι άμα βρεις από wagyu θα γίνονται όλα υπερβολικά πιο νόστιμα.