New Desktop PC

Reaction score
16.171
Καλά... ΟΚ (τρία πουλάκια κάθονται) :party: :roflmao:

(Nvidia να είναι τουλάχιστον αυτή, με Cuda μπορεί να ειναι πιο ευέλικτη και χρήσιμη απο΄μια AMD)

Reaction score
16.171
Είναι να μην σου μπουν σκέψεις και πάρεις τον κακό τον δρόμο της αμαρτίας.. :lolsign: :roflmao:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.865
Δηλαδή να έχει μόνο έναν λογαριασμό?Αυτόν του διαχειριστή?
Αν θυμάμαι καλά (έχω πολύ καιρό να το ψάξω), για λόγους ασφαλείας, το file sharing δουλεύει όταν όλοι οι λογαριασμοί είναι προστατευμένοι με password. Μπορεί το σύστημα να έχει πολλούς λογαριασμούς, αλλά όλοι πρέπει να είναι κλειδωμένοι με password.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.402
Και γενικώς τώρα, να φτιάξεις ένα τόσο καλό σύστημα, και να το περιορίζεις με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών
Γιατί, πού είναι το πρόβλημα;

Reaction score
16.171
Κάνε επεξεργασία βίντεο, γραφικών, παίξε βαρύ παιχνίδι, βάλε κάποια εφαρμογή AI (πχ Upscayl για upscaling εικόνων) και θα δεις τη διαφορά. Αν δεν κάνεις τίποτα από αυτά, ούτε έχεις σκοπό, και είναι μόνο για βίντεο... οκ, καλή είναι κι η ενσωματωμένη.

abcd

Super Moderator
Reaction score
101.402
Κάνε επεξεργασία βίντεο, γραφικών, παίξε βαρύ παιχνίδι, βάλε κάποια εφαρμογή AI (πχ Upscayl για upscaling εικόνων) και θα δεις τη διαφορά
Οk, αυτά τα ξέρω, νομίζα ότι εννοείς κάτι άλλο. :)

abcd

Super Moderator
Reaction score
101.402
Όχι βρε, δε σκέφτηκα κάτι! :biggrin:

Νόμιζα ότι υπάρχει κάτι και δεν το ξέρω.

Αμέσως εσύ, νόμιζες ότι θα σου πω για τον Κούλη! :laugh:

Reaction score
16.171
Ξέρω γω, όλα τα περιμένω εδώ πέρα... ακόμα και στις κάρτες γραφικών! :party: :roflmao: :lolsign:

minas

Πισιά
Reaction score
3.943
Θα παιξω βαρυ παιχνιδι για να σταματησει το CPU shaming :biggrin:
Παρότι κι εγώ θα προτιμούσα AMD, μερικά σχόλια για όσα σκέφτεσαι:
Πιθανόν να διάλεγα άλλη ψύκτρα, πχ καμιά Thermalright Peerless Assassin για αέρα, ή καμία Arctic Liquid Freezer που είχε πρόσφατα προσφορά για All-in-One υδρόψυξη.
UPS έχω το ίδιο. Πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχει πάρει +50% η τιμή του τα τελευταία χρόνια.
Εάν υπάρχει μη μηδενική πιθανότητα να πάρεις διακριτή κάρτα γραφικών, προϋπολόγισέ το και στο τροφοδοτικό, πες +300W. Να έχεις υπόψη σου πάντως ότι τα τροφοδοτικά είναι πιο αποδοτικά σε ικανό ποσοστό της ονομαστικής τους ισχύος (Δηλαδή μην πάρεις 1000W για να τραβάς μόνο 100W).

Reaction score
16.171
Νομίζω ότι τα φωτάκια έχουν ξεχωριστή τροφοδοσία, αν δεν τα θέλεις δεν τα συνδέεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.746
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam