- Reaction score
- 34.364
Ασε που μπορει να βαλω και καρτα γραφικων και να αρχισω να παιζω flight simulator
Δηλαδή να έχει μόνο έναν λογαριασμό?Αυτόν του διαχειριστή?κλειδώνεις τους λογαριασμούς,
Αν θέλεις επιτάχυνση επεξεργασίας βίντεο, ΑΙ, παιχνιδιών (καλά, και η AMD οκ είναι σε αυτό), CUDA...Αν νομιζεις οτι μου εξηγησες τιποτα..........
Αν θυμάμαι καλά (έχω πολύ καιρό να το ψάξω), για λόγους ασφαλείας, το file sharing δουλεύει όταν όλοι οι λογαριασμοί είναι προστατευμένοι με password. Μπορεί το σύστημα να έχει πολλούς λογαριασμούς, αλλά όλοι πρέπει να είναι κλειδωμένοι με password.Δηλαδή να έχει μόνο έναν λογαριασμό?Αυτόν του διαχειριστή?
Τους έκανε ανθρώπους ο Κούλης και τον βρίζουν κι από πάνω!κοίτα που θα μας βγει γκειμεράς και θα λιώνει στο στιμ
Γιατί, πού είναι το πρόβλημα;Και γενικώς τώρα, να φτιάξεις ένα τόσο καλό σύστημα, και να το περιορίζεις με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών
Οk, αυτά τα ξέρω, νομίζα ότι εννοείς κάτι άλλο.Κάνε επεξεργασία βίντεο, γραφικών, παίξε βαρύ παιχνίδι, βάλε κάποια εφαρμογή AI (πχ Upscayl για upscaling εικόνων) και θα δεις τη διαφορά
Παρότι κι εγώ θα προτιμούσα AMD, μερικά σχόλια για όσα σκέφτεσαι:Θα παιξω βαρυ παιχνιδι για να σταματησει το CPU shaming
Απο που? Δεν θελω να εχει φωτακια!Thermalright Peerless Assassin