- Reaction score
- 21.865
Ενταξει, ειναι γνωστο οτι εισαι φανατικος οπαδος του στρωσιματος συσκευων (και τα καλωδια συσκευες ειναι), αλλα εδω νομιζω οτι υπερβαλλεις.Άσε το μηχάνημα να δουλέψει για μια εβδομάδα
Δεδομένου ότι η ενεργοποίηση συνδέεται με το hardware id του μηχανήματος, δεν είναι κακό να περιμένει να επιβεβαιώσει ότι δεν θα "σκάσει" κάτι .Ενταξει, ειναι γνωστο οτι εισαι φανατικος οπαδος του στρωσιματος συσκευων (και τα καλωδια συσκευες ειναι), αλλα εδω νομιζω οτι υπερβαλλεις.
Ναι και στα δύο!Ενταξει, ειναι γνωστο οτι εισαι φανατικος οπαδος του στρωσιματος συσκευων (και τα καλωδια συσκευες ειναι), αλλα εδω νομιζω οτι υπερβαλλεις.
Ετοιμαζω stress test για τον υπολογιστη με πολλαπλα μυνηματα για γαζα λοατκι eurovision !!pylab, αν ενδιαφέρεσαι και για λάπτοπ εκτός από desktop, σου έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, pm για τα περαιτέρω! Λίγο αντιχαμάς φιλοισραήλ λείπει, αλλά θα τα βρούμε..
Στο διηνεκές, υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν μπορείς να τροποποιήσεις το UI (χρώματα, ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας κλπ.), ενώ από το tray αναδύεται συνεχώς η ενοχλητική υπενθύμιση να τα ενεργοποιήσεις.Δεν ηξερα οτι χωρις ενεργοποιηση μπορω να δουλεψω τα Win !
Dell U2723QE έχω. Αν μη τι άλλο dell after sales service.Ποια οθονη 27 4κ ή 32 4Κ ?
Σε 32?Dell U2723QE έχω. Αν μη τι άλλο dell after sales service.
δεν ξέρω, το αντίστοιχο σε 32".Σε 32?