- Reaction score
- 16.170
32αρα είναι όντως μικρή... για ανάλυση 4Κ! ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη ρύθμιση scaling στο 120% για να βλέπεις τις ψείρες γραμματοσειρές και γενικά με κάποια άνεση το desktop.32" είναι πολύ μικρή.
32αρα είναι όντως μικρή... για ανάλυση 4Κ! ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη ρύθμιση scaling στο 120% για να βλέπεις τις ψείρες γραμματοσειρές και γενικά με κάποια άνεση το desktop.32" είναι πολύ μικρή.
Η ενεργοποίηση δεν έχει σχέση με τη γλώσσα εμφάνισης. Από τα 10 και μετά, αυτή αλλάζει όποτε θέλεις:Up and running με win 11 pro ενεργοποιημενα , εχω ηδη κατεβασει το πρωτο torrent και μαλιστα τελικιαζει τα dowload test ενω πριν τις περισσοτερες φορες εφτανε στο 60% .
Εχω βρει και το NAS !
Εντελως αθορυβο !
Εκανα την μαλακια και τα win τα ενεργοποιησα στα Ελληνικα ! Αλλαζει απο καπου ?
Μου την εχει σπασει αφανταστα η γραμμη εργασιων αλλα που θα παει θα την φτιαξω....
τόσα λεφτά για 27αρα...πάνω από ντο πτώμα του ΝετανιάχουQHD it is ! και μαλλον παλι 27 γιατι τα ματια μου απο την οθονη απεχουν 65 εκ.
https://www.skroutz.gr/s/42150189/L...440-240Hz-me-CHrono-Apokrisis-0-03ms-GTG.html
Ψέμα φίλε μου. Έχω και 4κ και QHD και δεν συγκρίνεται. Μην συγκρίνεις 8εκ pixels με 3,5.αλλά το να πάρεις 4K για να δουλεύεις rescaled QHD είναι και οπτικά χειρότερο από το να πάρεις native QHD