Καλησπέρα στο φορουμ, σκέφτομαι να παω απο τα elac που εχω (debut 2.0 6.2) η στα DBR62 η σε KEF R3 η R3 Meta. Αυτά που εχω δεν εχουν καποιο προβλημα απλα σκεφτομουν να παω σε κατι καλυτερο. Τα dbr ειναι η λογικη συνεχεια και λογικά θα πανε και με τον Atoll IN80Se μου ευκολα, δεν περιμενω να εχει καποια δραματική διαφορα απο elac σε elac. απο την αλλη σκευτομαι οτι μπορει να ειναι μισο βημα ενω τα κεφ θα ειναι ξεκαθαρη αναβαθμιση. ποια η γνωμη σας? τα εχει ακούσει κανείς; ζει με αυτά κανείς; προσπάθησα να βρώ καποιο thread στο φορουμ αλλα δεν βρηκα τιποτα. ο χωρος που θα τα βαλω εινα γυρο στα 12 τμ κα δεν ειναι και σουπερ θεωριτικα μιλωντας απο κομματι ακουστικης. Ειναι καπως ορθογωνιο αλλα εχει τζαμαριες βιβλιοθηκες μια γωνια. Η μουσική δεν εγω ακριβώς καποιο θεμα "Θελω να παιζει μονο κλασικη μοσυικη" θα ηθελα να παιζει ο,τι μουσικη θελω να ακούσω εκεινη την στιγμή.
το σεναριο ειναι αμα βρω τα κεφ γυρο στα 1000€ μτχ επειδη δεν βλεπω κανεις να τα εχει για ακρόαση. Το σενάριο των ενεργών η αλλαγής ενισχυτή ειναι εκτως επισης αμα ειμαι ειληκρινής οσο ηλίθιο και να ακούγεται μερικός λογος γιατι αυτο γινεται ειναι επίσης για αισθητικούς λόγους.
το σεναριο ειναι αμα βρω τα κεφ γυρο στα 1000€ μτχ επειδη δεν βλεπω κανεις να τα εχει για ακρόαση. Το σενάριο των ενεργών η αλλαγής ενισχυτή ειναι εκτως επισης αμα ειμαι ειληκρινής οσο ηλίθιο και να ακούγεται μερικός λογος γιατι αυτο γινεται ειναι επίσης για αισθητικούς λόγους.
Last edited: