- Reaction score
- 1.635
Περίμενε σε έχω.Χ€στη. Πάνω που έλεγα ότι θα ανάψουν τα αίματα!
Ωραία ολα αυτά ρε Κώστα αλλα σα το δικάναλο με ακριβά καλώδια δεν έχει.
Περίμενε σε έχω.Χ€στη. Πάνω που έλεγα ότι θα ανάψουν τα αίματα!
Μήπως το κάνει η trinnov μόνο?
Προφανώς βλέπω τις δυνατότητες του τρινοβ.Ένσταση κυρ Πρόεδρε! Σε Atmos δεν υπάρχει διακριτό rear center. Μήπως εννοείς κάποιο upmixing;
Ξέρεις κάτι και δε το λες; Τι μας κρύβουν ωρέ;
Προφανώς βλέπω τις δυνατότητες του τρινοβ.
Δηλαδή μου λες να πάρω τρίνοβ, αυτό μου λές ; Μίλα καθαρά Κώστα!Προφανώς μιλάω για τις δυνατότητες του τρινοβ, αυτό έχω, αυτά βλέπω.
Εννοείται.απαραίτητο δεν είναι.
Άμα θες να έρθω να ρίξω κάνα μπινελικι πεςΔηλαδή μου λες να πάρω τρίνοβ, αυτό μου λές ; Μίλα καθαρά Κώστα!
Για ένα ρημάδι πίσω κεντρικό να πάρω τρίνοβ, αυτό θες να μου πεις;
(Βίρνα - Γιάγκος mode on, για τους παλιότερους)
Κοίτα, πέραν της πλάκας, και πέραν της (ως γνωστόν) υψηλής τιμής του, για μένα, ο τρινοβ είναι η καλύτερη αγορά που έκανα έβερ, είναι η "βάση" για το σύστημα.Δηλαδή μου λες να πάρω τρίνοβ, αυτό μου λές ; Μίλα καθαρά Κώστα!
Μη το λες.Ε, καλά, αυτό έλειπε να μην έδιναν φουλ εγγύηση, με πεντοχίλιαρο κόστος.
Έχω πεί ξανά, ο πρό είναι το 40% ενός πολυκάναλου συστήματος. Και αξίζει να το σκεφτεί κάποιος σαν επένδυση γιατί θα σε γλυτώσει λεφτά από άλλα πράγματα! Αντί να χώνω 5χίλιαρα σε σούπερ τρούπερ streamers, τα έχωσα στον Anthem 90 που θεωρείται εξίσου extreme αλλά μου έδωσε τη δυνατότητα με τα απίστευτα 768kHz DAC του να έχω ένα ταπεινότατο Wiim των 190€ με ψηφιακή έξοδο που κεντάει , ας φέρει όποιος θέλει μαζί του το πανάκριβο streamer του να μου αποδείξει ότι παίζει καλύτερα και το αγοράζω επιτόπου !!!Κοίτα, πέραν της πλάκας, και πέραν της (ως γνωστόν) υψηλής τιμής του, για μένα, είναι η καλύτερη αγορά που έκανα έβερ, είναι η "βάση" για το σύστημα.
Υποστηρίζει τα πάντα, ενημερώνεται συνεχώς με οτιδήποτε καινούριο, παρακολουθεί κάθε εξέλιξη των φορμάτς και έχει συνεχείς αναβαθμίσεις για να υποστηρίζει κάθε νεότερο.
Είχε 16 κανάλια όταν τον αγόρασα, τώρα έχει 20! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, δεν υπάρχει λέμε!
Σταθερή η αναπαραγωγή από ρουν, εντελώς απροβληματιστη, ποτέ δεν παρουσίασε κιχ.
Κορυφαία ισοστάθμιση με το 3-καψο μικρόφωνο της τρινοβ, και απίθανη ακρίβεια στην κατανόηση της τοποθέτησης των ηχείων στο χώρο, με ακρίβεια μοίρας και χιλιοστού!
Και βάλε και τη δυνατότητα υλοποίησης waveforming, που αποτελεί εξέλιξη των γνωστών DBA, πράγμα λίαν επιεικώς απίστευτο.
Και εκτός αυτών, που αφορούν δυνατότητες αναβάθμισης σοφτγουερ με ΟΤΑ (σα Τέσλα ένα πράμα), διαθέτει η φίρμα και νέες πλακέτες, δηλαδή μου δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης και του χαεντγουερ, τόσο με την πλακέτα των αναλογικών εξόδων ήχου (νέα dac), όσο και με την πλακέτα εισοδοεξόδων HDMI, ώστε να πληρεί κάθε νέα προδιαγραφή. Φυσικά θα τα αναβαθμίσω, και η αναβάθμιση συνοδεύεται από γενικό σέρβις με νέα 5-ετη (αν θυμάμαι καλά) εγγύηση καλής λειτουργίας.
Όχι απλά ευχαριστημένος, ενθουσιασμένος είμαι με αυτή την αγορά.
Τρινοβ φορεβε.
Πιστός πελάτης.
Είναι αναμφισβήτητα ιδιαίτερα πολύ μεγάλης σημασίας, αφού αυτός οριοθετεί την απόδοση του σεταπ.Έχω πεί ξανά, ο πρό είναι το 40% ενός πολυκάναλου συστήματος.
Αυτό εναπόκειται στην τρέλα που κουβαλάει.Και όλο το σέταπ πόσο % του τραπεζικού λογαριασμού του κατόχου είναι λογικό να κοστίζει;
Εδώ έχουμε πολλοί.Tι κάνει ο Trinnov δεν ξέρω, και δεν θα έπρεπε και να μας ενδιαφέρει κατά την άποψη μου καθώς αφορά έναν στους 10.000 μη πω 100.000
Εγώ μίλησα για απόδοση, στο κόστος θα διαφωνήσουμε λίγο γιατί επισέρχονται και ενισχυτές, καλώδια, ηχεία πλήρους φάσματος. Όταν πάρω με το καλό τα 2 θηρία Sub Paradigm XR13 , θα πάω σε 4 sub, αλλά στερεοφωνία πάλι θα παίζω με τα 120Η γιατί με καλύπτουν πλήρως σε όλο το φάσμα και κανένα sub δεν έχει την ταχύτητά τους. Προσωπική μου γνώμη είναι για τα ηχεία σε κόστος: 30% κεντρικά, 40% υπόλοιπα, 30% για 4 Sub. Τώρα αν εσύ θες τα κεντρικά να έχουν 50.000, θα πρέπει να χώσεις ανάλογα στα άλλα.Είναι αναμφισβήτητα ιδιαίτερα πολύ μεγάλης σημασίας, αφού αυτός οριοθετεί την απόδοση του σεταπ.
Από πλευράς κόστους, αναλογικά εάν το πάρουμε, ο AV pro λογικό είναι να κοστίζει περισσότερο από το 50% του κόστους των ηχείων, και τα σαμπ να κοστίζουν περισσότερο από το συνολικό κόστος των ηχείων.
Πρώτον κάνεις λάθος, δεύτερον υπάρχουν και καλύτερα σαμπ από αυτά που λες.στερεοφωνία πάλι θα παίζω με τα 120Η γιατί με καλύπτουν πλήρως σε όλο το φάσμα και κανένα sub δεν έχει την ταχύτητά τους.