Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.436
Όπως το βλέπω στην φωτο μου φαίνεται ότι το ένα ηχείο είναι 29 μοίρες.Τα bed layer, είναι ένα ηχείο ανά 30°.
Όπως το βλέπω στην φωτο μου φαίνεται ότι το ένα ηχείο είναι 29 μοίρες.Τα bed layer, είναι ένα ηχείο ανά 30°.
Ξεστόκαρε.Μεγάλη κουφάλα η Περλίσεν. Περίμενε υπομονετικά να πάρεις αυτά για να βγάλει τα 18R.
Μια χαρα θεσεις για μπαχαρικα απεκτησες!Οι διαχυτές ήταν εντελώς άσπροι, δεν έμπαιναν έτσι.
Πρώτα βάψιμο
View attachment 330149
Και μετά βερνίκι (οι από κάτω, είναι βαμμένοι, οι από πάνω και με βερνίκι)
View attachment 330150
Οπότε έγιναν ωραιότατοι τώρα, φαίνονται ωραία τα νερά του ξύλου.
Παιδευτηκα αρκετές ώρες, αλλά άξιζε τον κόπο.
Μένει να τους κρεμάσω, αυτό είναι το εύκολο.
Από πίσω τους (εννοείται) θα μπει απορρόφηση.
Η νέα μοκέτα, σε νέα χρώματα (πιο ανοιχτόχρωμη σκατένια)
Το καρδιοειδες μπάσο των εξαιρετικών me geithain, για να δουλέψει, χρειάζεται απόσταση από τον πίσω τοίχο μίνιμουμ 60cm, και κατά προτίμηση μεγαλύτερη.Θέλω μέρες να ρωτήσω μα δεν είχα προλάβει.
Πώς και δεν διάλεξες αυτό?
Μα οι εταιρείες που φτιάχνουν καρδιοειδή διαφημίζουν ότι μπορείς να τα βάλεις κοντά στον τοίχο όσο θες.Το καρδιοειδες μπάσο των εξαιρετικών me geithain, για να δουλέψει, χρειάζεται απόσταση από τον πίσω τοίχο μίνιμουμ 60cm, και κατά προτίμηση μεγαλύτερη.
Δεν διαθέτω αυτές τις "άπλες", οπότε δεν γίνεται να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές τους.
Ταυτόχρονα, με την on wall τοποθέτηση των σαμπ, η διαφορά με καρδιοειδή λοβό είναι πρακτικά ασήμαντη, οπότε χάνεται το σημαντικότερο εγγενές πλεονέκτημα της φίρμας
Κάτι μπερδεύεις.Μα οι εταιρείες που φτιάχνουν καρδιοειδή διαφημίζουν ότι μπορείς να τα βάλεις κοντά στον τοίχο όσο θες.