- Reaction score
- 16.381
Ο Παύλος Μαρινάκης cosplay Χαμάς...
Ο Παύλος Μαρινάκης cosplay Χαμάς...
Και τεστ ΠΑΠΟι non-binary εξέταση προστάτη κάνουν;
Ήρεμα ρωτάω.
Και τεστ ΠΑΠ
Και εσύ χιτλερικός; μουαχαχαχα
Φίλος μου μαιευτήρας, μου έλεγε ότι είχε πάει στην κλινική πριν 10+ χρόνια ένας τρανς και ζήτησε τεστ ΠΑΠ. Το χρειαζόταν για να πάρει άδεια από τη δουλειά...Και τεστ ΠΑΠ
Λοιγικά θα έλεγα "ναι" και σε αυτό αλλά και σε άλλες "αναλύσεις" που αναφέρονται εδώ απο όλους και σχετίζονται με τα πολιτικά δρώμενα που σίγουρα επηρεάζουν σε ένα βαθμό. . Αλλά απο την άλλη δεν είμαι σίγουρος σε αυτήν την περίπτωση καθώς τα καλύτερα τραγούδια (αντικειμενικά μουσικά μιλώντας ... απο στίχους τι λέγανε, δεν ξέρω ... thva μιλάει ... εγγύηση χα χα) ήταν με την σειρά του Ισραήλ, της Ουκρανίας (μάλιστα θα το έβαζα και πρώτο εάν δεν έβρισκα λάθος τον τρόπο που έγινε το ραπάρισμα, τρομερό visual κιόλας), μετά του Λουξεμβούργου (που πάλι η τραγουδίστρια ήταν νομίζω Ισραηλινής κατααγωγής) και μετά το Γερμανικό. Οπότε λογικό και να άρεσε και για αυτό απλώς να ψηφίστηκε (σε μεγάλο βαθμό). Εμένα που δεν συμφωνώ και με την πολιτική του Ισραήλ στο πως χειρίζεται τα πράγματα όπως βλέπεις αυτά μου άρεσαν και αυτά θα ψήφιζα. Αυτό που βγήκε πρώτο είχε κάποια ψήγματα πρωτοποριακά πόπ μουσικά μιλώντας και κατανοώ γιατί βγήκε πρώτο ίσως αλλά ΟΚ εμένα μου άρεσαν αυτά που λέω.Ποιες εμμονές; Ψήφισαν Ισραήλ επειδή είναι σε πόλεμο όπως ψήφισαν και Ουκρανία προπερσυ. Διαβάζετε πολύ βαθιά μηνύματα σε ένα πανυγήρι.
Αυτή έχει ψεύτικά βυζιά και τατουάζ. Σου είπα να μην μου βάζεις τέτοιες. Βάλε καμιά κουλτουριάρα ή έστω θέλω το Girlfriend experience. Είμαι ευαίσθητος αφού το ξέρεις χα χα.Όρεξη που την έχετε...
Συνηθισμένη η ... στα σύκα...Που να σου πω μια ιστορία με το girfriend experience σε τετραόροφο οίκο ανοχής στην Γερμανία. Αλλά δεν μπορώ θα φάω κανένα μπάν
Όχι έπρεπε να πείς ότι άμα δεν την πω ... τότε θα φάω.Πες τα χρυσή μου, μη ντρέπεσαι!
Τι εννοείς ; Τρία μάτια έχει ;Δυο πράσινα μάτια... με μπλε..
…κι εγώ νόμιζα ότι ήταν από την φετινή
Πόσα μετράς εσύ δηλαδή;Όχι έπρεπε να πείς ότι άμα δεν την πω ... τότε θα φάω.
Τι εννοείς ; Τρία μάτια έχει ;
Μου θύμισες ενώ παλιόφιλο Ισπανό που τραγουδούσε ελληνικά:Δυο πράσινα μάτια... με μπλε..
Μου θύμισες ενώ παλιόφιλο Ισπανό που τραγουδούσε ελληνικά:
Δύο πράσινα μάτια
Με μπλε μπλε γαρίδες
Με μάθανε πως να γαμω
τι γλώσσα μιλάνε ;