alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.976
Να και ένας σωστός άνθρωπος. Πες τα ντε.
Να και ένας σωστός άνθρωπος. Πες τα ντε.
έβγαλε ηχείο η μπόινγκ?
Ποια Boeing? Αυτό από πίσω με κάνει να σκέφτομαι ότι έβγαλε ηχείο ο Πασσιάς!
σε 5 διαφορετικα συστηματαωραιο βιντεο.
πολυ Pilium ρε παιδι μου!
Μπραβο!
Διασκεδάζουμε χωρίς υποψίες με οτιδήποτε απολαυστικό προκύπτει ακόμα περισσότερο όταν δεν ξέρουμε πότε θα ξαναπροέκυπτε...Υποπτεύομαι ότι προϋπήρχε καλά κρυμμένο.
Είναι μεγάλη... τουρμπίνα.Ποια Boeing? Αυτό από πίσω με κάνει να σκέφτομαι ότι έβγαλε ηχείο ο Πασσιάς!
ναι το είδα μετα...Ποια Boeing? Αυτό από πίσω με κάνει να σκέφτομαι ότι έβγαλε ηχείο ο Πασσιάς!
Α, αυτά μου άρεσαν αρκετά που τα άκουσα στην Εκθεση εδώ.True Life Audio
Συνείδηση για να την πάρουμε... είδηση.Α, αυτά μου άρεσαν αρκετά που τα άκουσα στην Εκθεση εδώ.
======
Καλώς ήριθες i missed you very much. Ελπίζω όλα καλά. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απαραίτητος και relevant είσαι σε τέτοιες δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Και για να μην ξεχνιόμαστε αγαπημένη μου πρόκληση σε αυτή την ζωή (εσύ και κανά δυο άλλοι) : Η παγκόσμια συλλογική συνείδηση ...προυποθέτει πρώτα από όλα συνείδηση.
Άλλο ένα Wilson Chronosonic με το ΄΄αχρείαστο΄΄ - κατά την άποψη διάφορων φωστήρων - ζεύγος συνοδών sub... Συνομωσία πρέπει να είναι για να σπρώχνουν έξτρα συσκευές...
Κάποιος κακοπροαίρετος μπορεί να υποπτευόταν ότι αυτό θα ήταν το περίπτερο κάποιου ... φιδέμπορα.
Zen Sati
Τα κείμενα του νήματος εξηγούν με σαφήνεια όσα αρέσουν περισσότερο και όσα λιγότερο. Θετικά σχόλια υπάρχουν σταθερά και ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διάθεση του γράφοντος όπως έχει εκτεθεί σε ανύποπτες στιγμές από περασμένες καταχωρήσεις. Μάλλον δεν διαβάζεις προσεκτικά. Εκτός και αν προτιμούμε να εκφραζόταν ο υποφαινόμενος σαν influencer που θα περιέγραφε ρόδινα και με φωτοστέφανα τα εκθέματα.Εγω μια απορια εχω..
Ο Bhutia πηγαινει πραγματικα καθε χρονο στην εκθεση;
Δηλαδη πιο ειναι το κινητρο του να πηγαινεις επι χρονια σε μια εκθεση,
που δεν σου κινει το παραμικρο ενδιαφερον.
Που δεν βρισκεις τιποτα το θετικο να σχολιασεις.
Που δεν σε ενθουσιαζει τιποτα.