- Μηνύματα
- 55.642
- Reaction score
- 138.657
Κρίμα το κρέας, σα χαρτί θα γίνει.κοκκινιστό μουσκάρι
Γεύση από χαρτόνι. Βρεγμένο με ντομάτες.
Κρίμα το κρέας, σα χαρτί θα γίνει.κοκκινιστό μουσκάρι
Το πολύ βράσιμο με ντομάτα αφαιρεί πρακτικά όλη τη γεύση του κρέατος, λιώνει όλο το λίπος που πάει στο ζουμί, οπότε μένει στεγνή μυϊκή ίνα, ένα εντελώς άνοστο πράμα, το λέω χαρτόνι.Γιατί ?
Γιατί κλάνει το γατί!Γιατί ?
Χωρίς σαμπ είναι σα κοκκινιστό χωρίς κρέας.υπόψιν, χωρίς sub
Το πολύ βράσιμο με ντομάτα αφαιρεί πρακτικά όλη τη γεύση του κρέατος, λιώνει όλο το λίπος που πάει στο ζουμί, οπότε μένει στεγνή μυϊκή ίνα, ένα εντελώς άνοστο πράμα, το λέω χαρτόνι.
Για ρύζι ας πούμε, προτιμώ συκώτι ελαφρώς ψημένο στο τηγάνι με κρασί, κι όχι σπατάλη κρέατος.
Το κρέας πρέπει να διατηρήσει το λίπος του ανέπαφο για να έχει τη γεύση του.
Για πλήρη γεύση, να καταλάβεις το κρέας που έχεις, θέλει να'ναι προς το ωμό, και ποτέ μέσα σε νερό να βράζει. Στο βραστό, μόνο το ζουμί (μπορεί να) αξίζει γευστικά. Το κάνεις κύβο κνορ ένα ωραιότατο κρέας, αντί να το φας ως έχει, σαν πραγματικό κρέας.
Αυτός ο Σαββίκος (έχει καιρό που) ήρθε και στην Κύπρο και μάλιστα στην πόλη/περιοχή που μένω. Ίδια εντύπωση έχω. Του έδωσα δύο (2) ευκαιρίες - και στις δύο δεν ξεπέρασε τη μετριότητα. Δεν κατάλαβα το όλο hype. Δεν του έδωσα άλλη ευκαιρία.Μέτρια πράγματα στον Σαββίκο
Επιτέλους και ένα φαΐ της προκοπής