- Reaction score
- 138.655
Ναι, είναι παιδί των λουλουδιών.
Σε λίγα χρόνια σε βλέπω φυσιολάτρη και Αγροτη full time.Μαζεύω και γω φράουλες αυτήν την εποχή από τον κήπο, και μοχοβολάνε οι ατιμες, τι γεύση είναι αυτή, καμία σχέση με αυτές του εμπορίου.
Εννοείται, θα είναι η γυμναστική της "συνταξιοδότησης", μ'αρεσει πολύ να ασχολούμαι με τον κήπο και τα λουλούδια, δέντρα, κλπ, αλλά όχι για παραγωγή και κατανάλωση, μόνον για ομορφιά.Σε λίγα χρόνια σε βλέπω φυσιολάτρη και Αγροτη full time.
Αυτα φανταζόμουν κι εγώ…κι επειδή θες να τα κανείς κι όλα μόνος σου…., καθώς και τελεια ,δε θα σου φτάνουν οι 12 ώρες τη μέρα.Εννοείται, θα είναι η γυμναστική της "συνταξιοδότησης", μ'αρεσει πολύ να ασχολούμαι με τον κήπο και τα λουλούδια, δέντρα, κλπ, αλλά όχι για παραγωγή και κατανάλωση, μόνον για ομορφιά.
Τώρα λίγες φράουλες και κάτι σύκα και αχλάδια, οκ, θα τα φάω αν δε με προλάβουν οι κάμπιες και τα πουλιά. Άντε βαριά βαριά και καμία ντομάτα και πιπεριά. Μέχρι εκεί.
Θέλω να κάνω κάποτε και μια μεγαλούτσικη λίμνη με ΚΟΙ και διάφορα φυτά. Να κάθομαι κει να τα χαζεύω.
Βάλε και κανά βάτραχο μέσα να τον χαζεύεις κι αυτόν.Θέλω να κάνω κάποτε και μια μεγαλούτσικη λίμνη με ΚΟΙ και διάφορα φυτά. Να κάθομαι κει να τα χαζεύω
Ξέρω αλλά δεν με πολύ αρέσει το πλιγούρι-πες μου κατι, ταμπουλε-που-πσοφαω φτιαχνς?(αναφερομαι στον Μπρετς)
Μαρμελάδα απο τις αγριοφραουλιτσες
Και ο Άγιος φοβέρα θέλει!!Αν όμως είναι ο Μπρέτσος που ρωτάει;
Φυσικά θα της αφήσει το χέρι......