symos
You're not worthy!
- Reaction score
- 7.738
Το δικό μου μια φορά φτιάχνεται στο Graz της Αυστρίας.
Μιας και τα βρήκα μπροστά μου, θυμήθηκα αυτό που γράφτηκε χθες. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές. Το Toyota στο Michigan και το Tesla στην Shanghai. Στο Toyota η οδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική και διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Στο Tesla ο οδηγός βγήκε μόνος του, δεν έπαθε τίποτα.Πολύ λίγες εταιρείες έχουν καταφέρει να πετύχουν και τα δύο σε κάποιο βαθμό, η εξής μία στα αυτοκίνητα, η τογιότα.
Τώρα το να λες εμένα tesla fαn boy προφανώς δεν παρακολουθείς.tesla fanboy αλλά μέχρι ένα όριο.
δεν τρέξανε να μας βοηθήσουν (μιλάω για την Ευρώπη συνολικά), αλλά μας βοήθησαν τελικά, έστω κατά κάποιον τρόπο,Ποια είναι αυτά τα "δικά μας" δεν έχω καταλάβει όμως εγώ. Δηλαδή να μην αγοράζουμε σαν Ελλάδα τα φθηνότερα κινέζικα και να αγοράζουμε τα ακριβότερα γερμανικά επειδή είναι "δικά μας";
Να στηρίζουμε "το σπίτι μας" γιατί στις στιγμές που είχαμε ανάγκη έτρεξαν να μας βοηθήσουν; Και την ίδια αλληλεγγύη περιμένουμε ότι θα δείξουν και στο μέλλον αν βρεθούμε σε ανάγκη;
Να πάνε να μην πω και οι Γερμανοί και οι Φινλανδοί και οι Ολλανδοί και όλοι τους. Ό,τι είναι πιο συμφέρον για μας.
όπως το λέςΜια χαρά είναι οι φωτογραφίες. Υπάρχει και video στο ένα. Το δέντρο φτάνει μέχρι τα απέναντι κτήρια, σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με πεζοδρόμια.
x.com
x.com
Θέλει προσβάσιμη την αγορά της Κίνας.Για άλλη μια φορά η Γερμανία πρωτοστατεί στην διάλυση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας
Ποιους ίσους όρους ρε μλκκαυλη ;
Επιδοτεί την κατασκευή, πώληση και εξαγωγή των οχημάτων της η Γερμανία;