- Reaction score
- 21.740
Είναι καλή ιδέα να πάρει κάποιον συνοδευμένο με κάπως μακρύ καλώδιο, ώστε να είναι ευχερής η σύνδεσή του και σε σταθερό υπολογιστή, αν και όταν χρειαστεί. Ας πούμε αυτόν τον Kingston.
Ούτε εγω την χωνεύω, αλλά στους SSD δεν μπορείς παρά να την παραδεχτείς.Θέλω να ευχαριστήσω πολύ πολύ όλους τους φίλους που ενδιαφέρθηκαν να δώσουν συμβουλές για την αγορά της κόρης μου. Τελικά πήρε εξωτερικό Σάμσουνγκ SSD
(εγώ πάντως δεν τη χωνεύω τη Σάμσουνγκ )
Διαφωνώ.Lexar nm790 2TB σε εξωτερικη θηκουλα.
Πιο φθηνα θα βγει και αν χρειαστει, θα εχεις εναν πολυ καλο και γρηγορο ssd να τον κανεις εσωτερικο, οποτε θες.
Για θυμίστε μου, το ελληνικό στα πόσα nm είναι.Το πρώτο εγχώριο εργαλείο κατασκευής ημιαγωγών αναπτύσσει η Ρωσία, ξεπερασμένο ήδη κατά 30 χρόνια
Εγχώριο φωτολιθογραφικό εργαλείο ικανό να κατασκευάζει ημιαγωγούς στα 350nm δοκιμάζει η Ρωσία.www.insomnia.gr
"Το πρώτο ρωσικό φωτολιθογραφικό εργαλείο, ικανό να παράγει ημιαγωγούς διαστάσεων 350nm και άνω, κατασκευάστηκε στη Ρωσία..."
350nm!!!!!
Ας δείτε και τι σήμα έχει εκεί που θα κινείται, για να επιλέξει πάροχο, θα απλοποιήσει την επιλογή.Δε ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια, (ας μεταφερθει αν χρειαζεται) αλλα θα ηθελα να μαθω το εξης....
ο ξαδελφος ερχεται απο Αμερικη και θελει με καποιο τροπο για κανα 20ημερο που θα ειναι εδω να εχει ιντερνετ στο λαπτοπ του οπου κι αν βρισκεται. Τι πρεπει να παρει? τι παιζει με τους παροχους?