- Reaction score
- 538
Καλησπέρα η ARC 3 πότε κυκλοφορεί ???
Από το μέλλον μας ήρθες;Καλησπέρα η ARC 3 πότε κυκλοφορεί ???
Εννοείς του 2024 !!!Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά αναμένεται θεωρητικά αντικαταστάτης της Arc εντός του '24.
Το "ανοιχτό" δεν το λέω με την έννοια ενός συγκεκριμένου software που απλά τυχαίνει να είναι open source, αλλά ενός οικοσυστήματος ή μιας συσκευής που χρησιμοποιεί ανοιχτά ή "ημιανοιχτά" πρότυπα.Και στο ανοιχτό κάποιος άλλος αποφασίζει. Επειδή χρησιμοποιώ Home Assistant, κάθε φορά που κάνω update τρέμω μήπως κάποιος έχει κάνει κάτι που θα μου κρεμάσει κάποια λειτουργία.
Αν θες άνοιξε νήμα που να λέγεται "η Sonos συλλογή του flash" και σου υπόσχομαι ότι δεν θα μπω να κακολογήσω τίποτα. Αυτό εδώ όμως το thread αφορά τη Sonos γενικά, οπότε θα γράφω ό,τι θέλω, είτε έχω Sonos, είτε όχι, είτε το εγκρίνεις, είτε όχι.Ευτυχώς εσύ πήρες Samsung και γλύτωσες από την "κακιά" Sonos, που κακολογείς χωρίς καν να έχεις χρησιμοποιήσει.
Πρώτα Subwoofer κατόπιν surrounds. Πες μας budget και θα σου πούνε περισσότεραΚαλησπερα
Εχω την beam 2 με χρήση 60% μουσική ,40% τηλεόραση .στη μουσική δεν μου αρκεί ..πως θα μπορούσα να αναβαθμισω λιγο τον ήχο χωρις να ξοδευτω πολυ ;τι θα μπορούσα να προσθέσω ;
Καλησπέρα, φυσικά και όχι. Και δεν μπορεί να παίξει τόσο καλά όσο ένα μέτριο σύστημα ηχείο ενισχυτή άνω των 4000Αντικειμενικά τώρα, ένα ζευγάρι Sonos five μπορεί να παίξει ισάξια με ένα ζευγάρι Klipsch δαπέδου ας πούμε;
Εξαρτάται τι έχεις, τι budget έχεις, και αν έχεις θέμα με καλώδια, κλπ.Άρα κάποιος σαν εμένα που έχει ενυσχητικά μάλλον πρέπει να πάει σε κλασσικά ηχεία
FixedΆρα κάποιος σαν εμένα που έχει ενισχυτικά πρέπει να τα ξεφορτωθεί μια ώρα αρχύτερα για να δει τι σημαίνει ευκολία με ζεύγος Five +Sub.