- Reaction score
- 5.394
🥱
Καλησπερα …
Θα ρωτησω κατι χαζο θα με κοροϊδέψετε γιατι θελω κατι μικρό και φτηνό .ειμαι στη Κέρκυρα για δουλεια ένα μηνα και δεν πηρα από το σπιτι μαζί κατι για μουσική όποτε ψάχνω κατι φτηνό να ακούω απλά λιγο μουσική από το κινητό .
Κοιτούσα το anker soundcore motion 100 ήμουν ετοιμοσ Να το παρω και έπεσε τωρα το μάτι μου στο Sonos roam sl στα 99 ευρώ .αξιζει να παω σε διπλάσια τιμη στο Sonos για τόσο λιγο καιρο μέχρι να γυρίσω σπιτι ;θα έχει μεγάλη διαφορά με το anker?
Αν ναι επειδή είναι μικρό το Sonos θα συνδεθεί με την beam στο σπιτι ώστε να μην πάει χαμένη η αγορά ;
Το Roam δεν μου αρέσει καθόλου για τα χρήματα του. Εδώ και χρόνια έχω το προηγούμενο από αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το θεωρώ και καλύτερο από το Roam.Καλησπερα …
Θα ρωτησω κατι χαζο θα με κοροϊδέψετε γιατι θελω κατι μικρό και φτηνό .ειμαι στη Κέρκυρα για δουλεια ένα μηνα και δεν πηρα από το σπιτι μαζί κατι για μουσική όποτε ψάχνω κατι φτηνό να ακούω απλά λιγο μουσική από το κινητό .
Κοιτούσα το anker soundcore motion 100 ήμουν ετοιμοσ Να το παρω και έπεσε τωρα το μάτι μου στο Sonos roam sl στα 99 ευρώ .αξιζει να παω σε διπλάσια τιμη στο Sonos για τόσο λιγο καιρο μέχρι να γυρίσω σπιτι ;θα έχει μεγάλη διαφορά με το anker?
Αν ναι επειδή είναι μικρό το Sonos θα συνδεθεί με την beam στο σπιτι ώστε να μην πάει χαμένη η αγορά ;
Να με συγχωρέσεις αλλά σαν τα JBL δεν είναι τίποτα.Sony και ξερό ψωμί σ'αυτα τα Bluetooth speakers.
Έχω 3 από αυτά στο σπίτι.
Xb10
Xb33
Xg300
Είναι φοβερά στα κυβικά και την τιμή τους!
Δεν ασχολούμαι με κάτω από 100€ οπότε δεν ξέρω εκεί τι παίζει. Στα 100 με 250€ όμως το charge 5 και xtreme 3 δεν έχουν αντίπαλο.Καλά. Και αυτά τα άκουσα. Μέχρι τα 100€ που έψαχνα η Sony τους κάνει πλάκα με τα μισά λεφτά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τους πάει κοντρίτσες και στις άλλες κατηγορίες.
Αν ακούσω τα αντίστοιχα της Sony θα σου πω. Μπροστά στα Sony που έχω, οτιδήποτε μέχρι τα 100€ είναι φτωχός συγγενής. Αν θυμάμαι καλά τα έχω ακούσει τα Change 5, είναι εξαιρετικά. Αν το Sony παίζει ίδια με λιγότερα εννοείται πως θα πάρω Sony.Δεν ασχολούμαι με κάτω από 100€ οπότε δεν ξέρω εκεί τι παίζει. Στα 100 με 250€ όμως το charge 5 και xtreme 3 δεν έχουν αντίπαλο.
Why?Να με συγχωρέσεις αλλά σαν τα JBL δεν είναι τίποτα.
Γιατί είναι καλύτερα από τον ανταγωνισμό. Τον ήχο που βγάζουν με 2 κατοστάρικα δεν έχει καταφέρει να τον δώσει άλλη εταιρία. Είχα και Sony παλιά αλλά τα JBL δεν παίζονται. Μπαταρία μέχρι να σβήσει ο ήλιος και γεμάτος (για τον όγκο τους) ήχος. Τι άλλο θέλει κανείς;Why?
Το extreme 3 είναι πολύ δυνατό ηχείο αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω Sony.Δεν ασχολούμαι με κάτω από 100€ οπότε δεν ξέρω εκεί τι παίζει. Στα 100 με 250€ όμως το charge 5 και xtreme 3 δεν έχουν αντίπαλο.
Τέλος πάντων,εγώ τα ακούω έτσι εσύ αλλιώς..το θέμα είναι ότι με κάτι λίγα χρήματα παίρνεις πολύ ωραία "ηχειακια" σ' αυτα τα δύο brandsΓιατί είναι καλύτερα από τον ανταγωνισμό. Τον ήχο που βγάζουν με 2 κατοστάρικα δεν έχει καταφέρει να τον δώσει άλλη εταιρία. Είχα και Sony παλιά αλλά τα JBL δεν παίζονται. Μπαταρία μέχρι να σβήσει ο ήλιος και γεμάτος (για τον όγκο τους) ήχος. Τι άλλο θέλει κανείς;
απο που και ως που δεν εχει καλες κριτικες που ειναι ενα απο τα καλυτερα στην κατηγορια του?Το Roam δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές. Δεν το έχω ακούσει προσωπικά. Ως προς τη σύνδεση με τη Beam, μπορείς να τα κάνεις γκρουπ να παίζουν μουσική με συγχρονισμό. Δεν μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις σαν πίσω κανάλι στη Beam, αν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο.
Από την άλλη αν θέλεις ένα ηχείο να το έχεις μόνιμα στο μπάνιο που δεν θα χρειάζεται τακτική φόρτιση ίσως να είναι μια οκ επιλογή για ένα σπίτι με αρκετά Sonos.
Για μενα αξιζει σε αυτη την τιμη (και εγω πηρα σε αυτη την τιμη και μετα πηρα και δευτερο) απο εκει και περα δικια σου η τελικη αποφασηΚαλησπερα …
Subs..Τι άλλο θέλει κανείς;
Εδώ από κάπως σοβαρό σάιτ που κάνει και κάποιες μετρήσεις: Sonos Roam/Roam SL Review - RTINGS.comαπο που και ως που δεν εχει καλες κριτικες που ειναι ενα απο τα καλυτερα στην κατηγορια του?
Δεν θα πάει χαμένη η αγορά του Roam μετά την Κέρκυρα. Χίλιες δυο χρήσεις μπορεί να έχει εντός σπιτιού μέσω wifi, από ξυπνητήρι στο κομοδίνο μέχρι ηχείο στο μπάνιο.Καλησπερα …