Build Your Dreams (BYD)

Μηνύματα
2.481
Reaction score
1.762
Με μια πρώτη
Αν υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης, το BYD Dolphin είναι εδώ και τώρα διαθέσιμο με 19.998€ (17.998€ αν υπάρχει όχημα για απόσυρση), πολύ καλύτερο από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί σε αυτήν την τιμή, ηλεκτρικό ή θερμικό!
Και στο σπίτι και στο μαγαζί έχουμε άπλα.
Ρε σεις τσάμπα τι 18χιλιάρικα????
Έχουν καλό περπάτημα αυτά ή είναι σαν yugo?
 

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
7.768
Reaction score
9.546
Και στο σπίτι και στο μαγαζί έχουμε άπλα.
Ρε σεις τσάμπα τι 18χιλιάρικα????
Έχουν καλό περπάτημα αυτά ή είναι σαν yugo?
Δεν το έχω οδηγήσει, αλλά σύμφωνα με τα reviews πάει μια χαρά και έχει απόλυτα ασφαλή και προβλέψιμη οδηγική συμπεριφορά. Η έμφαση στην ανάρτηση έχει δοθεί προς την κατεύθυνση της άνεσης, και πολύ σωστά, αφού είναι ένα αυτοκίνητο που προορίζεται κυρίως για την πόλη. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να κινηθεί και πέρα από αυτή με λίγο προγραμματισμό, αφού η μπαταρία του είναι 60kWh. Παρεμπιπτόντως, είναι ευθέως ανταγωνιστικό του ID3 που ρωτούσε ο @Dimifoot νωρίτερα.

Βασίζεται στη σύγχρονη πλατφόρμα ePlatform 3.0 της BYD, όπως και το Atto 3 με το οποίο έχει επίσης ίδιο κινητήρα και μπαταρία. Τα πλεονεκτήματα του Atto, του οποίου είμαι ένας πολύ ευχαριστημένος κάτοχος, εντοπίζονται:
  1. στο μεγαλύτερο μήκος που μεταφράζεται σε μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, γιατί και το Dolphin έχει πολύ ευρύχωρη καμπίνα επιβατών. Από την άλλη, το μικρότερο μήκος του Dolphin είναι πλεονέκτημα στην πόλη.
  2. σε μεγαλύτερο ύψος, αφού το Atto που είναι SUV.
  3. σε καλύτερη ποιότητα υλικών, παρότι και το Dolphin είναι σε υψηλότερο επίπεδο από τα περισσότερα μοντέλα του ανταγωνισμού.
  4. σε λιγότερο αεροδυναμικό θόρυβο στον αυτοκινητόδρομο.
  5. και -υποκειμενικό, αλλά το έγραψε κι ο Αλέξης νωρίτερα- ενώ η BYD βγάζει πολύ όμορφα αυτοκίνητα, το ανφάς του Dolphin δεν είναι ότι καλύτερο. Βλέπεις και κρίνεις.

Ένα αναλυτικό review για το όχημα θα βρεις εδώ, από το αξιόπιστο km77 που είναι το αγαπημένο μου site δοκιμών αυτοκινήτου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το translation του Chrome για να κάνεις αυτόματη μετάφραση της ιστοσελίδας.

Έχε μόνο υπόψη ότι το Dolphin είχε τόση ζήτηση που η πρώτη καραβιά ξεπούλησε ήδη και όποιος πρόλαβε, τον Κύριον είδε! Θα ξαναφέρουν το Σεπτέμβρη επόμενο φορτίο, αλλά δεν ξέρω αν θα έχουν κι αυτά τα οχήματα τη μεγάλη έκπτωση γνωριμίας της BYD.
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
15.604
Reaction score
29.291
το Dolphin έχει πολύ ευρύχωρη καμπίνα επιβατών.
Ισχύει. Εξαιρετικοί χώροι για το μέγεθος του. Δεν το περίμενα. Πολύ άνετα, τόσο εμπρός όσο και πίσω.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
52.564
Reaction score
129.256
Έχε μόνο υπόψη ότι το Dolphin είχε τόση ζήτηση που η πρώτη καραβιά ξεπούλησε ήδη και όποιος πρόλαβε, τον Κύριον είδε! Θα ξαναφέρουν το Σεπτέμβρη επόμενο φορτίο
Και το Σεπτέμβρη το ίδιο θα συμβεί, όποιος προλάβει είναι.

Δεν φτάνουν για όλους..
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.397
Μηνύματα
2.901.682
Members
38.036
Νεότερο μέλος
ChristosM
Top