- Reaction score
- 8.872
Τα εξωτερικά ρολόγια είναι απαραίτητα σε στούντιο που θέλεις ένα ρολόι να συγχρονίζει όλη την αλυσίδα. Στο σπίτι δεν νομίζω ότι χρειάζεται.
Εξωτερικα ρολογια του τυπου εχουν σημαντικη επιρροη στο τελικο αποτελεσμα. Οποιος εχει πχ ενα USB Interface απο την Mutec που δεχεται το συγκεκριμενο σημα, θα παρατηρησει οτι ακουει με μεγαλυτερη αναλυση και πιο εντυπωσιακη στερεοφωνικη εικονα. Εγω χρησιμοποιουσα ενα αντιστοιχο ρολοι της Ιαπωνικης Cybershaft.Αλήθεια τώρα?
Teac CG-10M-X: Γεννήτρια ρολογιού που μεγιστοποιεί την απόδοση όλων των προϊόντων που υποστηρίζουν είσοδο ρολογιού 10MHz
Το σήμα (ο παλμός) ρολογιού είναι η βάση όλων των λειτουργιών στην ψηφιακή μεταφορά και επεξεργασία σήματος. Όλα έχουν να κάνουν με τον χρόνο και όταν ο βασικός άξονας του χρόνου κυμαίνεται ή μεταβάλλεται τότε η μετατροπή ενός DAC δεν έχει ακρίβεια.Εhxosplus.gr
Καλο clock, δυνατο τροφοδοτικο, σχεδιαση dual mono,217 χιλιάρικα το δικαναλο Ντακ.
Δεν πρόσεξες καλά.Η τιμή είναι σε λίρες Αγγλίας.Θα χρειαστείς μερικές μέρες παραπάνω.217 χιλιάρικα το δικαναλο Ντακ.
Ξεκινάω ντακαποταμιευτικό πρόγραμμα, θα βάζω 1€ την μέρα στην άκρη. Που θα πάει θα τα μαζέψω.
βάλε και κανένα link για αυτούς που δεν τα πάνε καλά στην αναζήτησηΕμπιστευτειτε με και φτιαξτε ενα αντιστοιχο συστημα
με αυτο που περιγραφω στο νημα μου για το youtube,
ξοδευοντας φυστικια..
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Βρήκα το Marantz CD60 εδώ στο site σε άψογη κατάσταση/τιμή και συμπλήρωσα τον Marantz Cinema 60 και δεν έχω σταματήσει να ακούω τα παλιά μου cd. Όντως το HDAM είναι πολύ γλυκοηχο.Και μια προσωπική άποψη χωρίς καμμία αξία και βαρύτητα. Μετά από dacs της AKM και της ESS άκουσα ξανά μετά από χρόνια το HDAM (format CD) και μου φάνηκε τόσο γλυκόηχο που ξαναγύρισα στο παλιό καλό 67 SE. Νοσταλγία ίσως. Vinyl addiction μπορεί. Να είστε καλά.
Το ίδιο και εγώ. Είχα παροπλισμένα πάνω από 600 CD που μου ακούγονταν μηχανικά, ψυχρά κλπ. Σκεφτόμουν πως θα τα ξεφορτωθώ. Από τύχη, μετά από μια συντήρηση επισκευή σε ένα άλλο μηχάνημα, ο Χρήστος Μπλιμές με προέτρεψε να επισκευάσω το Marantz (laser) και αν δεν μου αρέσει να του το πουλήσω και από τότε δεν σταμάτησα να ακούω CD.Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Βρήκα το Marantz CD60 εδώ στο site σε άψογη κατάσταση/τιμή και συμπλήρωσα τον Marantz Cinema 60 και δεν έχω σταματήσει να ακούω τα παλιά μου cd. Όντως το HDAM είναι πολύ γλυκοηχο.
Τι εννοείς ακριβά καλέ..Τα Dcs είναι άντως ακριβά,
Εσένα τώρα το δικάναλο σ' έτσουξε..217 χιλιάρικα το δικαναλο Ντακ.