Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.054
Και γω τα βαριέμαι τα κάρβουνα και την όλη διαδικασία , αλλά όμως το άρωμα και η γεύση του ψητού στα κάρβουνα δεν συγκρίνεται με του υγραερίου.
Αποψή μου και όχι μόνο φυσικά.
Πσάρια με μπάμιες στα κάρβουνα γ@μ#νε 🤓
Τι λες βρε άρρωστε ?

Reaction score
3.086
Και γω τα βαριέμαι τα κάρβουνα και την όλη διαδικασία , αλλά όμως το άρωμα και η γεύση του ψητού στα κάρβουνα δεν συγκρίνεται με του υγραερίου.
Αποψή μου και όχι μόνο φυσικά.

Τι λες βρε άρρωστε ?
Σωστό αυτό με το κάρβουνο,τα προτιμώ έτσι. Όμως πλέον με κάρβουνα τρώω έξω.

Reaction score
3.224
Τέταρτη ημέρα διακοπων και ακόμα δεν έχω φάει ούτε ένα κομμάτι σοκολατόπιτα, ούτε ένα τόσο δα σουφλεδάκι σοκολάτας...ούτε καν μια τόση δα μπαλίτσα παγωτό σοκολάτα....αύριο πάω στον γιατρό, κάτι έχω...:rolleyes::roflmao:

Reaction score
2.629
Τέταρτη ημέρα διακοπων και ακόμα δεν έχω φάει ούτε ένα κομμάτι σοκολατόπιτα, ούτε ένα τόσο δα σουφλεδάκι σοκολάτας...ούτε καν μια τόση δα μπαλίτσα παγωτό σοκολάτα....αύριο πάω στον γιατρό, κάτι έχω...:rolleyes::roflmao:
Αντί να τα φας στους γιατρούς φάε παγωτό μάνγκο σορμπε.

Reaction score
2.629
Μπλιαχχχ.....:oo_O
Σοκολάτα ή τίποτα, δεν καταπατώ τις αξίες μου και τα πιστεύω μου, θα παλέψω μέχρις εσχάτων...
Αν υπάρχει πρόβλημα με τη ζάχαρη θα σε στείλω κάπου όπου θα φας πάστα σοκολάτα και δε θα καταλάβεις καθολου την έλλειψη της.Αν δεν σε έχει προλάβει ο ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης!

Reaction score
23.870
Στον δρακουλη να πας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.027
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic