Δεν το έχω ελέγξει ο ίδιος, τρίτεκνος συνάδελφος μου έλεγε ότι το μόνο αμάξι που έχει βρει στην αγορά με 3 θέσεις isofix στο πίσω κάθισμα (άρα λογικά χωράει να καθίσει και άνθρωπος μαζί με τα 2 καθισματάκια) είναι το Peugeot 5008 - δεν ξέρω χωρίς το τέλος ταξινόμησης αν είναι εντός του προϋπολογισμού σου, μπορείς να το έχεις και αυτό υπόψιν σου.Μερικές προτάσεις από εσάς που έχετε εμπειρία από μεγάλα αυτοκίνητα. Είμαστε 5. με 2 παιδικα καθισματάκια και όπως κατλαβαίνετε θέλουμε τεράστιο πορτ παγκαζ.
Θέλω να διαθέσω γύρο στα 35κ τα οποία θα είναι είτε με 10κ μύωση από ΚΗ3 είτε από αφάιρεση του Τέλους ταξινόμησης.
Είμαι ανάμεσα σε tiguan allspace - kodiaq τα 2 ποιο ευρύχωρα
μετά πάμε σε peugeot 3008 - kia sportage
και μπαίνουμε και στο τρυπάκι του ηλεκτρικού. Είμαι σε νησί οπότε το 95% της μέγιστης διαδρομής που μπορεί να κάνω καθημερινά είναι 30-35 χιλιομετρα. οπότε και μικρή αυτονομία να έχει δεν είναι πρόβλημα.
πέρα από το skoda enyaq τι άλλο υπάρχει? Εδώ δεν με νοιάζει αν θα είναι suv, και μεγάλο sedan με μεγάλο πορτ παγκαζ δεν θα έλεγα όχι.
Κοιτούσα και το BYD seal U αλλά έχει πολύ μικρό....
και σήμερα είδα και το tesla model Y και νομίζω με κέρδισε....
Τεράστιο πορτ μπαγκάζ έχει και το Skoda Superb, νομίζω είναι πάνω από 600 λίτρα. Φυσικά κανένα από τα δύο δεν είναι ηλεκτρικό.