wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.276
η τεχνική μετράει
Τετρακαναλο;
είναι η γνωστή τεχνική ...crossfireΤετρακαναλο;
Εγω σε πόλεμο στην ηλικία μου πλέον δεν με παίρνουν ούτε για κουβάλημα στα μετόπισθεν αλλά και όταν ήταν να παω στις διαιβιβάσες δεν θα πήγαινα καθώς πάνε οι τσάτσοι και οι φλώροι. Εγώ θα δάγκωνα λαρύγγια
Μια χαρά θα δουλεύει το καλωδιο, εφόσον δεν κάνουν επαφή οι γυμνοί αγωγοί μεταξύ τους.
Υπάρχουν ενισχυτές που λειτουργούν σε "δυοδη" η "τετροδη" λειτουργια;Οπως λέμε λαμπάτοι ενισχυτές σε τρίοδη ή πέντοδη λειτουργία.
Γιατί 4? Τα δυο να τα καταλάβω εφόσον μιλάμε για στερεοφωνικο, τα 4 γιατι; Νομίζω πρέπει να δεις και εσύ τι θα κάνεις με το πολύ μπριζο σου αμα δεν σου φτάνουν τα 2, η τουλάχιστον καθάρισε τις επαφές οπως λέει ο Π.Α.Η. δηλαδή ακόμη και σε πολυκάναλο, τι θα κανουμε θα δώσουμε ένα σαμπ για κάθε ηχείο; Πες δλδ ενα 7 καναλο, θα το κανουμε 7.7?Δεν λέμε όχι στη "Διαφορετικότητα",
όμως το straight είναι να έχεις μία τετράδα sub ανά χώρο ακρόασης, για να ακούνε όλοι σωστά , κι όχι ένας μόνος του, από το sweet spot
Αλήθεια, μάλισταγιατί η δίοδος δεν ενισχύει
Μην το ξεχάσεις στην πρίζα οταν το κάνεις. Δε θα πάει καλα...η τουλάχιστον καθάρισε τις επαφές οπως λέει ο Π.Α.Η.
είμαστε "μοναχόλυκοι"! ακούμε "μαναχοί" μας!!!...
όμως το straight είναι να έχεις μία τετράδα sub ανά χώρο ακρόασης, για να ακούνε όλοι σωστά , κι όχι ένας μόνος του, από το sweet spot
Μα γιατι οσο περισσότερα το καλύτερο έτσι;Δεν προτείνεται
Άλλο αυτό.Μα γιατι οσο περισσότερα το καλύτερο έτσι;