bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 47.807
Αρθριτικά και έτσι?
Έναν παρόμοιο έχω υπόψην μου.Δγιό τέτοιους εχω View attachment 340964
Να είναι 40cm και άνωΈναν παρόμοιο έχω υπόψην μου.
Θα το έχω υπόψη μου, σε ευχαριστώ.Να είναι 40cm και άνω
Ναι μτχ είναι με Shimano Ultegra DI2 8050Εγώ Ι love Cubes! Έχω από το 2017 ένα Cube Agree C:62, έχει κάνει 65.000 χμ (το πλαίσιο, γιατί τα άλλα τα έχω αλλάξει σιγά σιγά), και το μόνο μου πρόβλημα... είναι ότι το πήρα σε μεγαλύτερο μέγεθος από το κατάλληλο για το ύψος μου. Ακόμα αυτό χρησιμοποιώ. Το πλαίσιο παραμένει στο ίδιο περίπου σχέδιο και σε αυτό που έβαλες, τώρα τι αλλαγές έχουν γίνει σε μικρότερο βαθμό σε αυτό, δεν γνωρίζω...
ΥΓ. Μεταχειρισμένο το κοιτάζεις; Γιατί είναι μοντέλο 2020 όμως με Sram drivetrain (θα προτιμούσα Shimano, μόνο αν η διαφορά στην τιμή ήταν αρκετή υπέρ της Sram, θα έπαιρνα με Sram).
ΥΓ2. Στα τωρινά μοντέλα βλέπω μια αλλαγή που δεν με τρελαίνει (γενικότερα, όχι μόνο στα Cube), ότι έχουν βάλει seatpost "αεροδυναμικού" (proprietary) τύπου, που σημαίνει ότι δύσκολα μπορείς να βάλεις κάτι άλλο της αγοράς στη θέση του (όπως έχω κάνει εγώ στο δικό μου Agree, ή γίνεται σε αυτό που έβαλες στο link).
Jargon στο audio jargon στο ποδήλατο ... δεν θα καταλάβω ποτέ τίποτε.Όχι δηλαδή το SLT του λινκ, που έχει Sram...
Ερχόταν και με ShimanoΌχι δηλαδή το SLT του λινκ, που έχει Sram...
Να σας δώσω το Puch μου να κάνετε δουλειά ;105, ultegra mechanical, no... software bugs!