gonis
Luger
- Μηνύματα
- 4.409
- Reaction score
- 12.065
Τι τα θες τα υγραέρια;
Φτιάξε μια γούβα στο γκαζόν, κάρβουνα σχάρα και εισαι αρχηγουμπα
Φτιάξε μια γούβα στο γκαζόν, κάρβουνα σχάρα και εισαι αρχηγουμπα
Το πήρα απόφαση, το Πάσχα θα σκάψω λάκκο καταμεσίς του γκαζόν και θα ψήσω αρνούμπα.Τι τα θες τα υγραέρια;
Φτιάξε μια γούβα στο γκαζόν, κάρβουνα σχάρα και εισαι αρχηγουμπα
Ακόμα δεν έκανα τίποτα. Χθες βράδυ τα πήρα. Δεν χάνεις τίποτα να το πάρεις. 3 χρόνια εγγύηση, και επιστροφή χρημάτων χωρίς πολλά πολλά.το τηγάμι το ζέστανες; στραβώνει ο πάτος;
Ολα τα παραψησες!
κανένα δεν λέει οτι στραβώνει , στο ζέσταμα θα δείξειΑπό μαντέμι λέει, 4,3mm είναι ο πάτος, λογικά δεν στραβώνει.
Τα άλλα ήταν μια χαράΟλα τα παραψησες!
Αν βάλεις σε ζεστό μαντέμι κρύο νερό, μπορεί να σπάσει εύκολα.Νομιζω οτι στραβωνουν αν μετα την χρηση βαλεις μεσα κρυο νερο
Εμφανισιακα ωραιες δειχνουν, η κατσαρολα αντιγραφη της STAUB και το τηγανι της LE CREUSET.Το seasoning πως γίνεται; Διαβάζω διάφορα. Ότι το καλύτερο είναι με λάδι αβοκάντο και στο φούρνο για μια ώρα στους 250, και μετά άλλες δύο ώρες μέσα μέχρι να κρυώσει. Και ότι προτιμάμε λάδι με υψηλή θερμοκρασία καπνού για καλύτερη προστασία.