- Reaction score
- 136.769
Αυτή είναι με τις κότες;Τασούλα
Πουτ δι κοτς ντάουν
Αυτή είναι με τις κότες;Τασούλα
Από πότε;Μου αρέσουν και τα προβολικά μεσαία βέβαια.
Αυτή είναι που θα σου στρώσει το waveforming..Αυτή είναι με τις κότες;
Πουτ δι κοτς ντάουν
Ένα στρώσιμο το θέλει, πες της να έρθει.Αυτή είναι που θα σου στρώσει το waveforming..
Βγαλε βιτσια...Μου αρέσουν και τα προβολικά μεσαία βέβαια.
Πρίτς , και ... ξανά Πρίτςsteadyshot said: Frank Zappa και Pink Floyd
Στην Ελλάδα έγιναν γνωστοί μετά το 1975. Ο Ζάπα, μάλιστα, αργότερα. Είχε δε πολύ περιορισμένο κοινό.
θα ταίριαζε πολύ αυτό αλλά βγήκε το 1979Πρίτς , και ... ξανά Πρίτς
Εσύ @Δημητρης 777 βάλτο δυνατά για να πέσει και η γειτόνισσα. Με 65-70db ούτε ματιά θα σε ρίξει
Crystal Cable.Αδελφη εταιρία της SiltechΕγω που δεν ήξερα ότι το πολυπριζο μου clear cables (πως την λέν ,την ξέχασα κιόλας no joke) ήταν θυγατρική (or something δεν κατάλαβα) με την furutech και το διάβασα στο αφιέρωμα που πόσταρα στον ΠΑΗ για να του δείξω ποιό έχω , τι να πώ ;
Α, της Σιλιτεκ ; Νόμιζα της Φούρουτεκ. Το είδα στο αφιέρωμα του 6moons για να στο ποστάρω. Μάλλον θα είδα ή θυμάμαι λάθος.Crystal Cable.Αδελφη εταιρία της Siltech
Μήπως θέλεις να πιάσουμε και κάτι άλλα υλικά που χρησιμοποιεί η NASA ενώ εσύ τα σνομπαρεις;Εννοείται ότι εγώ τα 'χω φάει με το κουτάλι και τα χρησιμοποιώ ακόμα.Βέβαια. Ολόκληρη NASA στα εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας διαστημοτέτχια, βάζει μπελντενάκι, εσείς νομίζετε ότι έχει γεμίσει με τα προηγμένης τεχνολογίας φούμαρα της φούμαροτεκχ (και θυγατρικών) στα εργαστήριά της, με αρτζέντο καβλώδια γιατί είπε ένας χοντρός κουφός παππούς κάπου σ'ενα φόρουμ βλαμμένων ότι παίζ' καλύτερα.
Κούνια που σας κούναγε, και λολός πάτερ που σας βάφτισε.
Αυτοί φτιάχνουν και κρισταλ μπολζ, για τη γειτόνισσα τη μάγισσα τη χαρτορίχτρα:Crystal Cable
Εγώ με μαχαιροπίρουνο.εγώ τα 'χω φάει με το κουτάλι
Βάλε και αυτό, θα της αρέσει σίγουρα αν κρίνω απ τις δικές μου γειτόνισσεςΑν δεν σε πειράζ' θα της βάλω 'φτο καλύτερα..
Μπορεί να το τσιτώσω και λίγο παραπάν'..
Εχεις όμως μια κίτρινη, διότι δεν έγραψες σωστά τους δε κιουρΜόνο με Ν.Κ. και Δημήτρη απο εδώ και πέρα που έχουν χιούμορ (τυχεροί που σας επέλεξα).
Belden.Απο το bell και το den.Το δεύτερο συνθετικό έχει Ελληνική ρίζα γιατί προέρχεται από Ελληνική διαφήμιση(ντεν έκω αυτοκινητο καρντια μου).Bell(το δεύτερο l αποκόπτεται κατά την ενωση)=κουδούνι.Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι το κουδούνι δεν πρόκειται να χτυπήσει.Αν θέλεις να χτυπήσει,αγόρασε Neotech!Σίλι-τεκχ. Από το σίλι:
View attachment 343129
+ Τεκχ.
Όλο μαζί, σίλιτεκχ:
Tech, without common sense.