Featured Περί μεγέθους γουφερ ο λόγος….

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.766
να πας να κουρευτείς.
Κουρεύτηκα προχθές, με την ψιλή, όπως πάντα.

Το ξεκινάω από το λαιμό, ανεβαίνω πηγούνι, παίρνω το μούσι τελοσπαντων, μετά ανεβαίνω μάγουλο, συνεχίζω φαβορίτα, πάω μετά πάνω απ'τα'φτχιά, και σταματάω στο σβέρκο.

Ξανά και ξανά το ανωτέρω, αλλάζοντας λοξά πορεία, και στο τέλος μασχάλες.

Ούτε μισό ευρώ δε δίνω σε κουρέα, 5 λεπτά δουλειά, 7 τρίχες όλες κι όλες. Κρατάω τα λεφτά για σαμπ.

Οι άλλοι σκορπάνε τα λεφτά τους στον κουρέα, και μένουν χωρίς σαμπ. Τι α κάεις; Α κατς α μαλώεις;

Reaction score
18.825
Βάλε και αυτό, θα της αρέσει σίγουρα αν κρίνω απ τις δικές μου γειτόνισσες :biggrin:

Εχεις όμως μια κίτρινη, διότι δεν έγραψες σωστά τους δε κιουρ😀
Άσε μην με βάζεις σε μπελάδες τώρα ... με το να μπω και ανάμεσα σε εσένα και τον Bhutia. Ευτυχώς εσας σας εκπαίδευσα λίγο και δεν με πολύ- παρεξηγείτε και οι δύο πλέον. :D Τι αγώνα τράβηξα. :D

Reaction score
1.941
Αυτοί φτιάχνουν και κρισταλ μπολζ, για τη γειτόνισσα τη μάγισσα τη χαρτορίχτρα:

View attachment 343131

Ένα τέτοιο είχε κι εκείνος ο συνάδελφος του γκάνταλφ, να βλέπει στον άρχοντα των δαχτυλιδιών το μονόφθαλμο τέρας, τον αρχηγό των ορκ.

Όλα γω πχια.

Εγώ με μαχαιροπίρουνο.
Λόγω μπριζόλας.
Τρως αλουμίνιο και ανθρακόνημα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.766
Τρως αλουμίνιο και ανθρακόνημα;
Όχι, μπριζόλες. Εξ'ου και το μαχαιροπήρουνο.

Και τώρα που μιλάμε, έχω βγάλει δύο μπριζολάρες να αναπνέουν πάνω στη σχάρα στην κουζίνα, να πάρουν σιγά σιγά θερμοκρασία περιβάλλοντος, θα τις περιποιηθώ το βράδυ.

Μια είναι wagyu, και μια Black Angus.

Πα ν'ακούσω ντίσκο.

Reaction score
8.790
Άσε μην με βάζεις σε μπελάδες τώρα ... με το να μπω και ανάμεσα σε εσένα και τον Bhutia. Ευτυχώς εσας σας εκπαίδευσα λίγο και δεν με πολύ- παρεξηγείτε και οι δύο πλέον. :D Τι αγώνα τράβηξα. :D
Στο τσακ μας γλύτωσες από τον περφεξιονισμό:biggrin:
Για τον Δημήτρη δεν είμαι απολύτως σίγουρος, θα ακούσει δυνατά μόνον εάν οι συνθήκες ακρόασης είναι ιδανικές λέει :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.615
Για τον Δημήτρη δεν είμαι απολύτως σίγουρος, θα ακούσει δυνατά μόνον εάν οι συνθήκες ακρόασης είναι ιδανικές λέει :D
Τώρα που το λες και το ματαλές κάτι θυμήθηκα..
Ώξω (από μικρός) ήμουν πάντα τσίτας.. ήθελα πάταγο, αγκάλιαζα τα ηχεία και ήθελα πάντα κι άλλο, πόνο, βαβούρα..
Στο σπίτι και στο αμάξι πάντα ο κολλητός έδινε λίγο παραπάνω κι εγώ το χαμήλωνα λίγο..
Το 'χω από παλιά τελικά..
Μόνο έξω ξεσαλώνω, στο σπίτι το πάω πιο χαλαρά.. 😎
Όπως μάθει ο καθένας..

Reaction score
18.825
Τώρα που το λες και το ματαλές κάτι θυμήθηκα..
Ώξω (από μικρός) ήμουν πάντα τσίτας.. ήθελα πάταγο, αγκάλιαζα τα ηχεία και ήθελα πάντα κι άλλο, πόνο, βαβούρα..
Στο σπίτι και στο αμάξι πάντα ο κολλητός έδινε λίγο παραπάνω κι εγώ το χαμήλωνα λίγο..
Το 'χω από παλιά τελικά..
Μόνο έξω ξεσαλώνω, στο σπίτι το πάω πιο χαλαρά.. 😎
Όπως μάθει ο καθένας..
Βρε, τρώς κλουτσιά στου στουμάχς και στου στήθς όταν ανοίγεις ή όχι ; :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.615
Μπορεις να βάλεις ωτοασπίδες και να το δυναμώσεις στο σπίτι, για την γειτόνισσα δηλαδή
View attachment 343142
Πολύπριζα είπαμε θέλουν, όχι τρελές εντάσεις.. :biggrin:

Ρε μεγάλη επιτυχία η γειτόνισσες τελικά.. 🤔
Μέχρι και το μουστάκι είστε έτοιμοι να ξουρίσετε για πάρτη τους.. :cry:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.227
Belden.Απο το bell και το den.Το δεύτερο συνθετικό έχει Ελληνική ρίζα γιατί προέρχεται από Ελληνική διαφήμιση(ντεν έκω αυτοκινητο καρντια μου).Bell(το δεύτερο l αποκόπτεται κατά την ενωση)=κουδούνι.Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι το κουδούνι δεν πρόκειται να χτυπήσει.Αν θέλεις να χτυπήσει,αγόρασε Neotech!
Π.Α.Η. το παιδί μας πάει , έγινε και αυτός του ... κολλεγίου :roflmao:

Last edited:

Reaction score
1.941
Belden.Απο το bell και το den.Το δεύτερο συνθετικό έχει Ελληνική ρίζα γιατί προέρχεται από Ελληνική διαφήμιση(ντεν έκω αυτοκινητο καρντια μου).Bell(το δεύτερο l αποκόπτεται κατά την ενωση)=κουδούνι.Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι το κουδούνι δεν πρόκειται να χτυπήσει.Αν θέλεις να χτυπήσει,αγόρασε Neotech!
Mogami,συντομογραφία της Ελληνικής λέξης ανεμογκαμι.Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί εύκολα τι κάνει αυτός ο ανεμογκαμης.Το ίδιο μ' αυτούς που νομίζουν ότι τα Mogami παίζουν.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.227
Mogami,συντομογραφία της Ελληνικής λέξης ανεμογκαμι.Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί εύκολα τι κάνει αυτός ο ανεμογκαμης.Το ίδιο μ' αυτούς που νομίζουν ότι τα Mogami παίζουν.
Καλώδια κανονικά δεν πρέπει να συνδέονται για να παίζουν αλλά για να μην παίζουν τα ίδια... 2549 XLR rulzzz. :sneaky:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.124
Crystal Cable.Αδελφη εταιρία της Siltech
Και η γειτόνισσα ξαδέλφη τους? 🤔

Ούτε μισό ευρώ δε δίνω σε κουρέα, 5 λεπτά δουλειά, 7 τρίχες όλες κι όλες. Κρατάω τα λεφτά για σαμπ.
Ξεπέρασες και την άλλη. Που έκανε οικονομία στους καφέδες για να αγοράσει χαλιά στο γραφείο. :roflmao:

ΥΓ. έχει κανείς γειτόνισσα την Τασούλα?

Reaction score
8.790
Both..
Δεν υπάρχει λόγος να σνομπάρουμε τίποτα και κανέναν.. ;)
Καλό είναι όμως να χρησιμοποιούμε κάποιες ξενοφερτες λέξεις σωστά.

Σνομπ:
που φέρεται σαν να ανήκει σε ανώτερη κοινωνική τάξη, που θεωρεί κατώτερους τους γύρω του και τους συμπεριφέρεται απαξιωτικά

Τι σχέση έχει η ένταση και η απόλαυση της μουσικης με τον σνομπισμο δεν κατάλαβα @Δημητρης 777 :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.227
Καλό είναι όμως να χρησιμοποιούμε κάποιες ξενοφερτες λέξεις σωστά.

Σνομπ:
που φέρεται σαν να ανήκει σε ανώτερη κοινωνική τάξη, που θεωρεί κατώτερους τους γύρω του και τους συμπεριφέρεται απαξιωτικά

Τι σχέση έχει η ένταση και η απόλαυση της μουσικης με τον σνομπισμο δεν κατάλαβα @Δημητρης 777 :D
Όπως ισχύει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στις σύγχρονες κοινωνίες , προτεραιότητα έχει η τιμή, είτε το εγκρίνουμε είτε όχι... Αν κάτι θα έκανε λιγότερο απάνθρωπες τις καταστάσεις είναι οι εμπλεκόμενοι σε ζωτικές δραστηριότητες να μη λογαριάζουν αποκλειστικά την τιμή αλλά να νοιάζονται πάνω στη δράση τους και για την... αξία των αγαθών.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.559
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM