- Reaction score
- 1.054
Το χαλι μπροστα ειναι για απορροφηση και να πιανει ολο το χωρο ακροασης. Πρεπει να ειναι ενα χοντρο τυπου περσικο χαλι χειμωνιατικο! Μπορει να βοηθησει αν το πιανο παταει πανω σε αυτο και στους ιδιοσυντονισμους του. Το ηχειο πρεπει να ειναι 70+ εκ. απο το πισω μερος του απο τον μπροστα τοιχο. Καλυτερα να μειωσεις την μεταξυ τους αποσταση και να χαλασεις το τριγωνο να το κανεις ισοσκελες παρα να ειναι μπροστα το πιανο.Τα ηχεία εδώ και καιρό βλέπουν προς τα εμένα. Είναι παλιά η φωτογραφία.
Άρα εδώ οκ.
Έχω βάλει χαλάκια από κάτω. Εδώ όμως αναφέρει μπροστά, άρα τα χαλάκια θα τα προωθήσω προς τα εμπρός,
Οκ και εδώ.
Η απόσταση ακρόασης δυστυχώς δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 2,6 μ.
Προβληματάκι εδώ, το οποίο το έχω εντοπίσει και εγώ. Αν πάω δηλαδή στα 3,2 - 3,5 υπάρχει βελτίωση.
Τέλος όσο για την απόσταση από τους πίσω τοίχους, υπάρχει δυστυχώς θέμα. Στο ένα ηχείο βρίσκεται το πιάνο.
Άσε που συντονίζεται.... ακόμη και σε απλή ομιλία όταν είμαι κοντά αντανακλά θόρυβο από κάποιες χορδές του, πόσο μάλλον από τα ηχεία.... Τέλος πάντων. Αυτό δεν γίνεται να φύγει από εκεί. Ούτε φυσικά να πωληθεί, είναι σαν να φύγει κάτι από την καρδιά της συζύγου (υπήρξε καθηγήτρια πιάνου βλέπετε...).
Κάτι άλλο:
Ίσως είναι σωστό να φωνάξω πριν από όλα έναν ειδικό. Να δει τον χώρο, αν διορθώνεται να μου πει ή να τον διόρθωση και κατόπιν να δω τι θα κάνω. Τι λέτε?
Last edited: