Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Να μου πεις πότε, θα βάλω το μαγιό μου και θα έρθω εκεί! :biggrin:

Μα ρε φίλε, τροχοί λέει wind tunnel optimize, σκελετό λέει έτσι, γιουβέτσι με αέρο κοκορέτσι, τιμόνι Ergo & aero μαζί, πλήρωσα ένα σκαζμό παράδες σε όλες αυτές τις νέες σούπερ ντουπερ τεχνολογίες. Λογικά πλέον είμαι ο ιός του ανέμου :lolsign:

Πέραν της πλάκας, η Αθήνα πλέον είναι πολύ εχθρική για τη ποδηλασία, πάντα ήταν, τα τελευταία χρόνια όμως έχει ξεφύγει η δλειά.
Η Λάρσα είναι ποδηλατικά ο επίγειος παράδεισος σε όλα τα επίπεδα, έχεις το νου σου μόνο σε αυτό που κάνεις και πουθενά αλλού. Όταν λοιπόν μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις έχεις πάντα καλύτερα αποτελέσματα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Σε αυτή τη χώρα άλλα λέμε, αλλά εννοούμε, άλλα πιστεύουμε και άλλα κάνουμε. Έχω διαβάσει πολλά αντίστοιχα άρθρα που αφορούν τη ασφαλή μετακίνηση με ποδήλατο εντός Αθήνας. Όλα τελικά καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα, για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δε μ'αγαπάς.
Σε 300 χρόνια από τώρα ίσως και να γίνει κάτι ως προς αυτή τη κατεύθυνση, αλλά τότε τα ποδήλατα δεν θα τσουλάνε, θα πετάνε!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Λέτε να αλλάζει η Garmin τη οθόνη εκτός εγγύησης?
Λυπάμαι τώρα να δώσω παράδες για να αγοράσω καινούριο gps, από τα ψέ που ξεκίνησα προπονήσεις μεγάλωσε η αποκόλληση, ενω ήταν μια κουκίδα έγινε το παρακάτ
IMG_20240922_210039.jpg

Πέτυχα έναν στο δρόμο τις προάλλες που είχε ξεκολλήσει εντελώς και είχε βάλει σελοτέιπ :roflmao:

Reaction score
23.775
Έτσι έγινε και το δικό μου και φυσικά πήρε νερά και εκλασε.
δεν το πατάς μια κυανοακρυλικη αφού δεν είναι εγγύηση μπας και δουλέψει ακόμα ένα δύο χρόνια;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
To Fenix δεν σε καλύπτει; Ή δεν το φοράς όταν ποδηλατείς;
Το φοράω, εδώ ρε συ Γιώργη μετά βίας διακρίνω τη οθόνη του 530, τη οθόνη του fenix δεν τη βλέπω ντίπ, μεγάλο βαθμό πρεσβυωπίας αφού. :)
Έτσι έγινε και το δικό μου και φυσικά πήρε νερά και εκλασε.
δεν το πατάς μια κυανοακρυλικη αφού δεν είναι εγγύηση μπας και δουλέψει ακόμα ένα δύο χρόνια;
Ρε κούκλε, άμα αλλάζει οθόνες λέω να μη μπω σε αυτή τη διαδικασία, σαν ανταλλακτικό είδα ότι δεν στοιχίζει πολλές παράδες, 13-15€ στοιχίζει λίγο που το έψαξα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Τώρα θυμήθκα, εψέ είχε σε όλη τη διάρκεια της βόλτας ψιλόβροχο, είχε πέσει αρκετό νερό στη επιφάνεια της οθόνης, αυτό προκάλεσε τη επιπλέον αποκόλληση

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Καλά δεν θα το αφήσω έτσι, για όσο θα είμαι στάς εξοχάς θα έχω μαζίμ ένα προφυλακτικό, σε περίπτωση βροχής θα το βάλω, άμα κάτσει κάνα άλλο τυχερό ας καεί από τα νερά, :biggrin:

Reaction score
147
Λέτε να αλλάζει η Garmin τη οθόνη εκτός εγγύησης?
Λυπάμαι τώρα να δώσω παράδες για να αγοράσω καινούριο gps, από τα ψέ που ξεκίνησα προπονήσεις μεγάλωσε η αποκόλληση, ενω ήταν μια κουκίδα έγινε το παρακάτ View attachment 343552

Πέτυχα έναν στο δρόμο τις προάλλες που είχε ξεκολλήσει εντελώς και είχε βάλει σελοτέιπ :roflmao:
30-40 ευρώ παραγγέλνεις μια οθονη απο αξιόπιστο site την πας στον Αλεξ στο LocalFix Μανδηλαρά 48 και είσαι έτοιμος....επίσης υπάρχει πείπτωση να μπορεί να φέρνει και ο ίδιος ανταλλακτικό, θα ρωτήσω..

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.951
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak