wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.671
Να μου πεις πότε, θα βάλω το μαγιό μου και θα έρθω εκεί!Αν δεν υπάρξει αύξηση επιδόσεων κατά 10-15% θα το πετάξω στο Πηνειό
Να μου πεις πότε, θα βάλω το μαγιό μου και θα έρθω εκεί!Αν δεν υπάρξει αύξηση επιδόσεων κατά 10-15% θα το πετάξω στο Πηνειό
Να μου πεις πότε, θα βάλω το μαγιό μου και θα έρθω εκεί!
Ποιες έβαλες;...Οι ζάντες από ομορφιά... δεν υπάρχουν!
Λάθος, ξανά προσπάθησεBora c21 με 33 προφίλ
Το φοράω, εδώ ρε συ Γιώργη μετά βίας διακρίνω τη οθόνη του 530, τη οθόνη του fenix δεν τη βλέπω ντίπ, μεγάλο βαθμό πρεσβυωπίας αφού.To Fenix δεν σε καλύπτει; Ή δεν το φοράς όταν ποδηλατείς;
Ρε κούκλε, άμα αλλάζει οθόνες λέω να μη μπω σε αυτή τη διαδικασία, σαν ανταλλακτικό είδα ότι δεν στοιχίζει πολλές παράδες, 13-15€ στοιχίζει λίγο που το έψαξαΈτσι έγινε και το δικό μου και φυσικά πήρε νερά και εκλασε.
δεν το πατάς μια κυανοακρυλικη αφού δεν είναι εγγύηση μπας και δουλέψει ακόμα ένα δύο χρόνια;
30-40 ευρώ παραγγέλνεις μια οθονη απο αξιόπιστο site την πας στον Αλεξ στο LocalFix Μανδηλαρά 48 και είσαι έτοιμος....επίσης υπάρχει πείπτωση να μπορεί να φέρνει και ο ίδιος ανταλλακτικό, θα ρωτήσω..Λέτε να αλλάζει η Garmin τη οθόνη εκτός εγγύησης?
Λυπάμαι τώρα να δώσω παράδες για να αγοράσω καινούριο gps, από τα ψέ που ξεκίνησα προπονήσεις μεγάλωσε η αποκόλληση, ενω ήταν μια κουκίδα έγινε το παρακάτ View attachment 343552
Πέτυχα έναν στο δρόμο τις προάλλες που είχε ξεκολλήσει εντελώς και είχε βάλει σελοτέιπ