- Reaction score
- 93.483
![www.cyclingnews.com](/forum/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fcdn.mos.cms.futurecdn.net%2FJJ824R3EYRFMjLzUdWQxgR-1200-80.jpg&hash=13118b4868253e013c26d230862d6429&return_error=1)
Swiss rider Muriel Furrer dies after World Championship crash
18-year-old suffered serious head injuries during Thursday's junior women's road race
![www.cyclingnews.com](/forum/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fcdn.mos.cms.futurecdn.net%2Fflexiimages%2F024zxm1hr71715762251.png&hash=cdacf725f75ba741240d3a7e0f92117f&return_error=1)
Και εάν είναι απο κανένα εγκεφαλικό πως θα το ξεχωρίσουμε ;Από την κ@βλα είναι το μούδιασμα...
42!Τι νούμερο παπούτσι φοράς? Να σου στείλω τα gaerne που κάθονται για να τα δοκιμασεις
45.5 έχω περτικαλι gaerne... Τα στέλνω?42!Θα το κάνεις αυτό για μένα;
Εμ, όχι.45.5 έχω περτικαλι gaerne... Τα στέλνω?
το θέμα παπουτσιών είναι πιστευω καθαρά τι θα ταιριάξει στον καθένα προσωπικά με τις ανατομικές ιδιομορφίες που έχειΠαίδες, για πείτε προτάσεις σε road bike παπούτσια.
Ο @bretsos "πίνει νερό" στο όνομα των Gaerne. Οι υπόλοιποι;
Specialized, Sidi, Lake, Shimano, NW, τι λένε; Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει η τιμή, θέλω να γνωρίσω το εύρος τιμών - και τα μοντέλα, για να πάρω μια ιδέα τι κυκλοφορεί στην αγορά.
Μετά από αρκετές δοκιμές παπουτσιών από διάφορες μάρκες, κατέληξα στα S-Works 7 τα οποία 2 φορές τα βρήκα σε τιμές ευκαιρίας. Η εφαρμογή τους, η ποιότητα και το βάρος τους με κέρδισαν σε σύγκριση με άλλα που είχα δοκιμάσει. Βέβαια, η επιλογή ποδηλατικών παπουτσιών είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, καθώς εξαρτάται από την ανατομία του κάθε ποδηλάτη και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Όπως και με τις σέλες των ποδηλάτων είναι το τι θα ταιριάξει στον καθένα......Παίδες, για πείτε προτάσεις σε road bike παπούτσια.
Ο @bretsos "πίνει νερό" στο όνομα των Gaerne. Οι υπόλοιποι;
Specialized, Sidi, Lake, Shimano, NW, τι λένε; Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει η τιμή, θέλω να γνωρίσω το εύρος τιμών - και τα μοντέλα, για να πάρω μια ιδέα τι κυκλοφορεί στην αγορά.