wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.361
Ευχαριστώ παιδιά, θα ενημερώσω το thread για τυχόν εξελίξεις.
ΔΙάβασα βιαστικά στην αρχή το κομμάτι για το συρραπτικό, και νόμιζα ότι ο "βασανιστής" πήρε το συρραπτικό και έκανε επί τόπου δοκιμή αν λειτουργεί... το ζουμί!...
και που λέτε πάω εχθές στο "βασανιστή" με το BMC να πάμε μία ανάβαση να δούμε και την κασέτα αν με καλύπτει. Φτάνω στο σπίτι, με βλέπει από μακριά και ενθουσιάζεται... σπάνιο πράγμα γι' αυτόν. Μου λέει από μακριά τα καλορίζικα και καθώς πλησιάζει μου λέει:
-Τι λάστιχα έχεις βάλει;
Απαντάω...
-Continental GP 5000 TR...δεν είναι και πολύ fan των tubeless.
-Έχεις βάλει υγρά;
-Βεβαίως!
-Ωραία. Βγάλε τώρα το συρραπτικό που έχει καρφώσει στο πίσω λάστιχο να δούμε τι λέει το υγρό και το tubeless.
Έμεινα με το στόμα ανοιχτό βλέποντας στο πίσω καινούργιο λάστιχο καρφωμένο ένα συρραπτικό. Ίδρωσα...
Το τραβάω και καλά cool, πέταξε υγρό και σταμάτησε.
Λέει ο βασανιστής...
-Θα μας πάει ή θα παίρνουμε τηλέφωνα απογευματιάτικα;
-Θα μας πάει μην ανησυχείς!
Σε όλο το δρόμο εγώ όμως ανησυχούσα, πέραν από τον κλασσικό ιδρώτα είχα και τον "ιδρώτα του ελαστικού" αλλά όλα ΟΚ.
Άντε μετά να μην πιστεύεις στο μάτι.
Γιατί έχει διαφορές στο περιβάλλον λειτουργίας και σε σύγκριση με το απλό έχει διάφορα στη ταχύτητα λειτουργίας και αφής.γιατί ψόλαρ;
Γεννήθηκα σκάρτος γιαυτό με φαίνονται όλα περίεργα, αυτό με έχει σώσει αρκετές φορές και άλλες τόσες με έχει χαντακώσει.να σε δώκω το δικό μου να παίξεις λίγο; γιατί είσαι και περίεργος συ και τα βγανς όλα σκάρταEdge 1040 - GPS Bike Computer
Determine your personal strengths and weaknesses and get feedback on the demands of your planned route. Popularity maps recommend the most ridden routes from billions of kilometers for road, gravel bike or MTB. Precisely record your...www.bike-discount.de
μέσα μαρη (σγα μην έρθει η μητσους)Πάμε, θα κεράσεις καφέ μένα και φαΐ για να έρθει και η Μήτσους!!
Αυτό ακριβώς, συν ότι είναι γενικά πχιο μπαμπάτσικο. Επίσης είναι τρομερά ενεργοβόρο λόγο νέας οθόνης.Το μόνο που σκέφτομαι, είναι το κούμπωμα του 1050, που άλλαξε θέση και δεν ταιριάζει σε παλιότερες βάσεις, τύπου k-edge...
Δυσκολάκι να πάμε μαζί γιατί πρέπει να πάρεις βαπόρι να βρεθούμε...το 1040 το δοκίμασε πάντως τους μπαίνει
μέσα μαρη (σγα μην έρθει η μητσους)
@Drioannis λέγε , παραλία κάτω ή παραλία πάνω; μην βάλουμε βουνό και είμαστε σε peaking , θα πάω και για τρέξιμο στο καπάκι.