Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.361
Συνέντευξη του Pogi.

Δεν την είδα ακόμα, αλλά από τα markups, φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Reaction score
1.091
Σήμερα κατάφερα και πήγα την 1η βόλτα (50άρα) με το BMC. Σε σχέση με ότι έχω συνηθίσει ήταν φυσικά... "αποκάλυψη". Σε μερικά σημεία απλά πήγαινε μόνο του. Θέλω να δω λίγο τη γεωμετρία γιατί έχω λίγο μούδιασμα στα χέρια (έχω συνηθίσει να οδηγώ με γάντια και σήμερα τα ξέχασα).
Για αρχή κρατάω 52/36 και 11-30 κασέτα για να δούμε πώς θα είναι σε μεγαλύτερες και πιο ανηφορικές βόλτες.

Ενδιαφέρον...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.361
Παίδες, για πείτε προτάσεις σε road bike παπούτσια.

Ο @bretsos "πίνει νερό" στο όνομα των Gaerne. Οι υπόλοιποι;

Specialized, Sidi, Lake, Shimano, NW, τι λένε; Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει η τιμή, θέλω να γνωρίσω το εύρος τιμών - και τα μοντέλα, για να πάρω μια ιδέα τι κυκλοφορεί στην αγορά.

Reaction score
23.111

τσαααααακ, di2 compatible (όχι garmin) , να το χειρίζεσαι απο τα κουμπάκια του di2
(και street legal για μας τους περίεργους)

Reaction score
15.599
Το έχω εδώ και πολύ καιρό, δεν ήξερα ότι είναι συμβατό με αυτά τα μπλιμπλίκια όμως. Από την άλλη από τη στιγμή που λειτουργεί με remote control, δεν θα έπρεπε να μου φαίνεται παράξενο. Ίσως (δεν ξέρω) θέλει κάποια αναβάθμιση firmware;

ΥΓ. Α τώρα βλέπω τη διαφορά, λέει SD, αυτό μάλλον προσθέτει τον χειρισμό από Di2.

Reaction score
15.599
Από φως (νομίζω τα είχαμε ξαναπεί) δυνατό, με απότομο κόψιμο όπου δεν χρειάζεται (θα το ήθελα πιο "απαλό" το σβήσιμο του όμως). Τώρα μπαταρία, δεν ξέρω ακριβώς, γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει συχνά το βράδυ (δεν βγαίνω κι πολύ έτσι κι αλλιώς τελευταία), ξέρω μόνο ότι το είχα φορτίσει εδώ και αρκετό καιρό, κι ακόμα φορτισμένο είναι.

Reaction score
15.599
Μ@λ@κία όνομα, "Τα φτερά του Ερμή"(Mercury's Wings) θα έπρεπε να τις λένε, για να δείχνουν ταχύτητα! Όλα εγώ πχια... :gamer: :roflmao:

Reaction score
129

Specialized, Sidi, Lake, Shimano, NW, τι λένε; Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει η τιμή, θέλω να γνωρίσω το εύρος τιμών - και τα μοντέλα, για να πάρω μια ιδέα τι κυκλοφορεί στην αγορά.
το θέμα παπουτσιών είναι πιστευω καθαρά τι θα ταιριάξει στον καθένα προσωπικά με τις ανατομικές ιδιομορφίες που έχει

Μετά από αρκετές δοκιμές παπουτσιών από διάφορες μάρκες, κατέληξα στα S-Works 7 τα οποία 2 φορές τα βρήκα σε τιμές ευκαιρίας. Η εφαρμογή τους, η ποιότητα και το βάρος τους με κέρδισαν σε σύγκριση με άλλα που είχα δοκιμάσει. Βέβαια, η επιλογή ποδηλατικών παπουτσιών είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, καθώς εξαρτάται από την ανατομία του κάθε ποδηλάτη και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Όπως και με τις σέλες των ποδηλάτων είναι το τι θα ταιριάξει στον καθένα......

Reaction score
23.111
Τα παπούτσια είναι περίεργη φάση γενικά.
Στο τρέξιμο πχ δεν βγάζεις άκρη με τίποτα, βάζεις ένα σε ενοχλεί, στον άλλο βγαίνει αστέρι, άλλος πονάει άλλος το βρίσκει πούπουλο άλλος μένει χωρίς νύχια στα 10χλμ άλλος φτάνει στην Σπάρτη χωρίς σάλιο.
Στα ποδηλατικά λίγο πολύ το ίδιο, για να βγάλεις άκρη πρέπει αυτός που θα σου δώσει γνώμη να έχει τουλάχιστον αντίστοιχο σχήμα ποδιού αν όχι αντίστοιχες συνήθειες. Τουλάχιστον σε αυτό έκατσε η φάση καλά γιατί η Χρήστους θέλει φαρδιά φόρμα μπροστά και τα gaerne έκατσαν ταμάμ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.257
Members
38.163
Νεότερο μέλος
hliasA79