Ποδήλατο

Reaction score
23.718
τα ίδια ! τα ίδια!!

πάντως μεταξύ μας, κατανοώ την καταπόνηση με τις ζέστες ΑΛΛΑ η προπόνηση στην ζέστα είναι μια επένδυση που κάνεις με σίγουρη απόδοση.

όλο το καλοκαίρι έβγαινα για προπόνηση με ζέστα, ακόμα και 6 το πρωί που πήγαινα στον στίβο, είχε 32 βαθμούς στην αρχή και μια ώρα μετά είχε 34 (άντε κάποιες μέρες να είχε 2 βαθμούς κάτω) ενώ επιπλέον βγήκα πολλές φορές νωρίς το απόγευμα με 36+.
οκ λίγο απο μαρτύριο δεν λέω, αλλά το εξαργυρώνω τώρα.

Reaction score
16.423
Η αλήθεια είναι πως με τέτοιο καιρό που έχει ποια, ή τρελές ζεστές ή τρελό άστατο, αρχίζω και διαβάζω τις εσωτερικές βόλτες σας με..λίγο (το τονίζω το λίγο) ενδιαφέρων παραπάνω. Δεν … ακόμα :whistling:

Η πρώτη μου κούρσα, αγορά όταν ήμουν 17 ετών από ποδηλαταδικο στην Πατησίων. Δόθηκε σε θείο στο χωριό που όσο έβρισκε λαστιχα το κυκλοφορούσε!!

Ήταν ωραίο.. Εεε..στράβωναν λίγο στις λακούβες οι ζάντες.. υπέφερα να τις επαναφέρω.. ήταν καλό.

View attachment 343116

Τεράστια πρόοδο από τότε στο σήμερα. Που η γνώση του σήμερα από παιδιά όπως ο Χρήστος ή ο Σώτος ή όλα τα παιδιά. Άλλες εποχές ωραίες σε αυτό το τομέα.

Ερχετε η ώρα να αλλαχτούν τα ελαστικά στο canyon, έχει τα continental 5000. Πάω για τα ίδια ή προτείνετε κάτι άλλο? (Να αλλάζονται παρακαλω αν έχω κλατάρισμα.. :idk: :smile:)
Ένα παρόμοιο, ουγγρικό όμως (Panonia, ούτε ξέρω πώς βρέθηκε σε μαγαζί στα Χανιά) ήταν το πρώτο μου road, κάπου στο 81-82. Καλό ήταν, αλλά υπέφερα από... λάστιχα (και φρένα, και τζόγο στο δισκοβραχίονα μετά από 1-2 χρόνια)!

Μια χαρά είναι 5000, αλλά δύσκολα να τα ξαναβάλω στο δικό μου, έτσι όπως με παίδευαν στην τοποθέτηση στις ρόδες (μάλλον κάποια ασυμβατότητα με τους τροχους dt swiss που έχω), και έτσι έχω βρει την υγεια μου (όπως λένε) με pirelli τα 2+ τελευταία χρόνια.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.098
Για πείτε και για gravel ρε παιδιά (ναι ναι, μην βαράτε) για λάστιχα.

Πάλι Continental προτείνει το κατάστημα; Ή κάτι άλλο;

Schwalbe φοράει εμένα τώρα. Δεν με προβλημάτισαν σε κάτι, αλλά δεν έχω και να τα συγκρίνω. Φαγώθηκαν σχετικά γρήγορα θεωρώ για τα χλμ που κάνω, αλλά μπορεί να είναι και νορμάλ γιατί πατάω πολύ 😁

Υ.Γ Και dt swiss τροχούς, το λέω για αυτό που είπε ο Σώτος παραπάνω

Reaction score
16.423
Πολύ ψάξιμο για gravel δεν έχω κάνει, αλλά επειδή στο MTB ήθελα κάποια στιγμή πιο στενά λάστιχα, με μικρότερη αντίσταση κύλισης στο δρόμο, είχα πάρει πριν 1,5 χρόνο κάτι τσέχικα gravelοειδή, τα παρακάτω

Έχω κάνει αρκετά χμ και με αυτά...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.193
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω και κάνα έρωτα μαζίς, το μόνο πρόβλημα στα συγκεκριμένα είναι μη πέσεις σε παρτίδα που κάνει οχτάρια, στραβό σκελετό εννοώ.
Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό και πολύ γρήγορο ελαστικό σε σχέση με τα Schwalbe που φόραγες (πχιά Schwalbe συγκεκριμένα είναι?)
Το mtb που πήρα ήρθε με Schwalbe ελαστικά, από τη πρώτη βδομάδα άρχισαν να κόβονται τα τακούνια, στη κύλιση ένιωθα ότι πάω με 2 μποφόρ κόντρα άνεμο, ενώ τον είχα στη πλάτη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.193
Η conti πουλάει σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτου λόγου του Blackchili, η σύνθεση αυτής της γόμας παρουσιάζει απίστευτα χαμηλή αντίσταση σε όλες τις συνθήκες και συνάμα πολύ δυνατό κράτημα. Οι υπόλοιπες εταιρίες για να έχουν το απαραίτητο κράτημα έχουν μαλακή γόμα και κάπου εκεί χάνετε όλο το παιχνίδι με τη κύλιση και τη αντοχή.
Αυτή και η pirelli είναι οι πρωταγωνιστές, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

Reaction score
1.127
Ήρθε σπίτι του...
Ελαφριά σέλα αλλά φαγωμένη μου έβαλε ο πρώην... Δεν πρόλαβα να ζυγίσω αλλά ο "μάστορας" που κι αν έχουν πιάσει τα χέρια μου είπε "χωρίς πετάλια εύκολα κάτω από 7.5" 8-).

Attachments

Reaction score
1.127
Καλοτάξιδος, έσιαξες φοβερό εργαλείο!!
Το πηγές καμιά γύρα?
Μέχρι το σπίτι 15 λεπτά δρόμος. μου φάνηκε πούπουλο σε σχέσει με το ΜΤΒ... λογικό. Θέλω να κοιτάξω λίγο τη γεωμετρία αλλά μετά από 10-12 μέρες γιατί θα είμαι εκτός "βάσης".
Οι ζάντες από ομορφιά... δεν υπάρχουν!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.193
Οι ζάντες από ομορφιά... δεν υπάρχουν!
50€ :lolsign:

Και εγώ όταν τις έβγαλα από το κουτί έπαθα πλάκα από τη ποιότητα και ομορφιά, τώρα μου πέρασε η ομορφιά, ούτε που το προσέχω.
Αυτό που έμεινε είναι η εκπληκτική κύλιση, μιλάμε όμως για πολύ εκπληκτική κύλιση!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.193
Από αύριο ξεκινάω εντατικές προπονήσεις σε ασφαλές περιβάλλον, για να δούμε τι πλιά πχιάνει το θκόμ bmc. Από τις λίγες εξορμήσεις εντός Αθηνών έδειξε καλό χαρακτήρα, για να το δούμε και στο καθαρό αέρα τι θα κάνει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.916
Members
38.261
Νεότερο μέλος
eypsi