Sotos65
Sotos ❤️ Koulis
- Reaction score
- 21.365
Ένα παρόμοιο, ουγγρικό όμως (Panonia, ούτε ξέρω πώς βρέθηκε σε μαγαζί στα Χανιά) ήταν το πρώτο μου road, κάπου στο 81-82. Καλό ήταν, αλλά υπέφερα από... λάστιχα (και φρένα, και τζόγο στο δισκοβραχίονα μετά από 1-2 χρόνια)!Η αλήθεια είναι πως με τέτοιο καιρό που έχει ποια, ή τρελές ζεστές ή τρελό άστατο, αρχίζω και διαβάζω τις εσωτερικές βόλτες σας με..λίγο (το τονίζω το λίγο) ενδιαφέρων παραπάνω. Δεν … ακόμα
Η πρώτη μου κούρσα, αγορά όταν ήμουν 17 ετών από ποδηλαταδικο στην Πατησίων. Δόθηκε σε θείο στο χωριό που όσο έβρισκε λαστιχα το κυκλοφορούσε!!
Ήταν ωραίο.. Εεε..στράβωναν λίγο στις λακούβες οι ζάντες.. υπέφερα να τις επαναφέρω.. ήταν καλό.
View attachment 343116
Τεράστια πρόοδο από τότε στο σήμερα. Που η γνώση του σήμερα από παιδιά όπως ο Χρήστος ή ο Σώτος ή όλα τα παιδιά. Άλλες εποχές ωραίες σε αυτό το τομέα.
Ερχετε η ώρα να αλλαχτούν τα ελαστικά στο canyon, έχει τα continental 5000. Πάω για τα ίδια ή προτείνετε κάτι άλλο? (Να αλλάζονται παρακαλω αν έχω κλατάρισμα..![]()
)
Μια χαρά είναι 5000, αλλά δύσκολα να τα ξαναβάλω στο δικό μου, έτσι όπως με παίδευαν στην τοποθέτηση στις ρόδες (μάλλον κάποια ασυμβατότητα με τους τροχους dt swiss που έχω), και έτσι έχω βρει την υγεια μου (όπως λένε) με pirelli τα 2+ τελευταία χρόνια.

)
) κι ωραίο! Καλές βόλτες!