- Reaction score
- 1.989
Και με αυτό το ύφος, μετά από 70 χρόνια, θα σε κλάψουνε στη ζούγκλα οι άλλες μαϊμούδες...ετσι καπως κυκλοφορουσα στα νιατα μου.
Και με αυτό το ύφος, μετά από 70 χρόνια, θα σε κλάψουνε στη ζούγκλα οι άλλες μαϊμούδες...ετσι καπως κυκλοφορουσα στα νιατα μου.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα γενικά. Ακόμη και ίδια να είναι η εκτέλεση με την αρχική είναι πολύ πιθανόν ο ήχος να είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με την πρώτη εκτέλεση.Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την αναπαραγωγή γνωστών ασμάτων από διαφορετικούς καλλιτέχνες αρκεί ο καλλιτέχνης να το έχει κάνει "δικό" του, να το έχει νιώσει, να έχει εντρυφήσει σε αυτό και στο τέλος να παραδίδει τη δική του ερμηνεία
Αλλά απολύτως απαραίτητες.(επειδη βασανιζεστε μερικες σελιδες τωρα, με τη διατυπωση, και τα αποτυπωματα)
.... ειναι οι ευστοχες και οι αστοχες διασκευες (και βεβαια τα ενδιαμεσα οπως και τα υπερθετικα αυτων).
τα οποια στεγανα εσπασε το πανκΝα μην πιάσουμε τώρα την καλαισθησία και την καθολικοτητα του ωραίου διότι πάμε σε φιλοσοφικά μονοπάτια.
την οποια επαναπροσδιορησε(επανα-στοχευσε) το πανκ.Η αστοχία όμως πιθανόν να οφείλεται στην αστοχία της κοινωνίας
Να μην ξεχνάμε και τους ντανταϊστες..ετσι..ετσι..
τα οποια στεγανα εσπασε το πανκ
την οποια επαναπροσδιορησε(επανα-στοχευσε) το πανκ.
Αναρωτιέμαι πόσο... αφάνταστο είναι ο χαμός κοντινών και προσφιλών προσώπων να φέρνει εκτός της καταρράκωσης και αναγκαιότητες όπως συστηματική ενασχόληση με κάτι παράπλευρο που θα συντελούσε στην εσωτερική ανάκαμψη.Δεν τα καταλαβαίνουν αυτά οι audiopeople @thva
Αυτοί είναι να τους δώσεις ένα spektro να το μελετήσουν να σε πουν σε ποια συχνότητα πάσχεις
Αγαπητέ μας Μπούτχια, το σχόλιο μου αναφέρεται απλά στις σκοτεινές πτυχές ενός χόμπι όπου στην προσπάθειά μας να θεραπεύσουμε ένα σύστημα κινδυνεύουμε να..... αρρωστήσουμεΑναρωτιέμαι πόσο... αφάνταστο είναι ο χαμός κοντινών και προσφιλών προσώπων να φέρνει εκτός της καταρράκωσης και αναγκαιότητες όπως συστηματική ενασχόληση με κάτι παράπλευρο που θα συντελούσε στην εσωτερική ανάκαμψη.
Δική μου άποψη πάνω σε αυτό είναι προτιμότερο να παιδευόμαστε πάνω στη διευθέτηση των setup αντί σε άλλα πράγματα και καταστάσεις.Αγαπητέ μας Μπούτχια, το σχόλιο μου αναφέρεται απλά στις σκοτεινές πτυχές ενός χόμπι όπου στην προσπάθειά μας να θεραπεύσουμε ένα σύστημα κινδυνεύουμε να..... αρρωστήσουμε
Δυστυχώς ( ή ευτυχως) και στην περίπτωση μου το πρώτο σύστημα ( που έχω τώρα ) ήρθε πάνω στην μεγαλύτερη απώλεια και σίγουρα ως ένα βαθμό απασχόλησε και απασχολεί το μυαλό…Αναρωτιέμαι πόσο... αφάνταστο είναι ο χαμός κοντινών και προσφιλών προσώπων να φέρνει εκτός της καταρράκωσης και αναγκαιότητες όπως συστηματική ενασχόληση με κάτι παράπλευρο που θα συντελούσε στην εσωτερική ανάκαμψη.
Στεγνωνουν τα μαλλια ποιο γρηγορα επειδη βγαζει μεγαλυτερη θερμοκρασια και ερφλοου το μπιστολακιΛες όταν διαπιστώσει την αξία του να το προσαρμόσει στο πιστολάκι των μαλλιών;(Ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου)
Κάτι τους πιάνει μόλις μπαίνει το φθινόπωρο.Ρε παιδιά; Θα μοιράσετε και κόλλυβα σε λίγο;
Να ξέρετε:
Εμένα μ'αρεσει ο κολλυβόσμος. Με ζουμί πηχτό.
Παιδί της εργατικής τάξης ο Μαεστρος πως έμπλεξε με συμφωνικες στα Γιάννενα?
Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι ο Μπράμς ήταν πάμπτωχος και δεν έβγαλε ποτέ χρήματα απο τις συνθέσεις του όπως επίσης και ο Σούμπερτ που έπαιζε σε πορνεία απο μικρό παιδί για να συντηρηθεί. Εάν έχεις καμιά αμφιβολία να ρωτήσεις τον ιστορικό μας της κλασικής τον Prince. Βέβαια η punk νικάει σε αυτό.Ελα μου ντε ιδου η απορια ενας μεταφυσικος τυπος μου ειπε οτι η προηγουμενη ζωη μου ηταν στην Γερμανια στο Ανοβερο τον 18ο αιωνα
Όπως είπε ο Γκαίτε αν δεν κάνω λάθος.
Όπου υπάρχει φως υπάρχει και σκιά.
Όλη αυτή η ενασχόληση με την αναπαραγωγή μην νομίζεις ότι δεν έχει σκιές.
Εμένα μου πήρε έναν χρόνο να απεξαρτηθω από την συνήθεια να τσεκάρω το ηχοσύστημα ακούγοντας μουσική. Αν δεν είχα το πανκ και κάποιο φιλοσοφικό υπόβαθρο δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα.
Μπορεί και να κατέληγα να ψάχνω ταινίες με 4Κ που έχουν πιστολίδι και εκρήξεις ή δεινοσαύρους
Αναρωτιέμαι πόσο... αφάνταστο είναι ο χαμός κοντινών και προσφιλών προσώπων να φέρνει εκτός της καταρράκωσης και αναγκαιότητες όπως συστηματική ενασχόληση με κάτι παράπλευρο που θα συντελούσε στην εσωτερική ανάκαμψη.
Η αναφορά στον Γκαίτε και στην τραγικότητα που μπορεί να αποδοθεί στην τέχνη φέρνει στο μυαλό το εν λόγω μουσικόν τεμάχιον του Σούμπερτ όπου η δομή του και η ρυθμικότητα που έχει επιλεχθεί απο τον συνθέτη, αποτυπώνει σε λίγα μόνο λεπτά όσα μπορεί να αποτυπώσει μέχρι και μια ολόκληρη τραγικη όπερα.Δυστυχώς ( ή ευτυχως) και στην περίπτωση μου το πρώτο σύστημα ( που έχω τώρα ) ήρθε πάνω στην μεγαλύτερη απώλεια και σίγουρα ως ένα βαθμό απασχόλησε και απασχολεί το μυαλό…