- Reaction score
- 135.510
Γιατί; Χωρίς επιδότηση ποιος θα πάρει;
Ξέρεις κανένα;
Ξέρεις κανένα;
Ο λογιστής, που ασχολείται με αυτά τα προγράμματα επιδότησης.Ποιος σου εξασφάλισε ότι θα την πάρεις;
Kαλά κρασά.Ο λογιστής, που ασχολείται με αυτά τα προγράμματα επιδότησης.
Τα καλύτερα.Kαλά κρασά.
Ωραίο ανέκδοτο.Ο λογιστής, που ασχολείται με αυτά τα προγράμματα επιδότησης.
Ζήτησε υπεύθυνη δήλωση από το λογιστή ότι αν δεν την πάρεις θα στα δώσει αυτός. Να δούμε θα στη δώσει;Ο λογιστής
Με συγχωρείς, αλλά η διατύπωσή μου είναι προσεκτική:Δεν χρειάζεται. Ξέρουμε όσους δεν πήραν και ήταν εντάξει. Έχουμε και εδώ μέσα.
Όχι οποιοσδήποτε λογιστής, κι όχι εάν το κάνει μόνος του ο ιδιώτης αγοραστής.Ο λογιστής, που ασχολείται με αυτά τα προγράμματα επιδότησης.
Έτσι δουλειά δε γίνεται.Συν ότι στο 3ο πρόγραμμα χρειάζεται να έχεις τελειώσει. Να έχεις παραλάβει το όχημα ή το τιμολόγιο. Δεν θυμάμαι. Μου το είπε απ' έξω απ' έξω
Να του το πεις.Ωραία. Εγώ θέλω μια υπεύθυνη δήλωση του λογιστή από το GOV που να λέει ότι αν δεν πάρω την επιδότηση θα πληρώσει αυτός. Τα υπόλοιπα είναι αέρας. Αν την δίνει έχει άλλον έναν πελάτη όταν έρθει η ώρα.
Αφού είσαι τόσο βέβαιος για αυτόν και την διαδικασία να μου δώσεις εσύ.Να του το πεις.
Εγώ, δε ζήτησα υπεύθυνη δήλωση πάντως.
Αυτός, ζήτησε 3-4 όμως!
Εγώ αγαπητέ μου, ξέρω πως ο καθένας έχει μια δουλειά να κάνει, με μια εξειδίκευση, και σε αυτήν την συγκεκριμένη δουλειά που κάνει, μπορεί να είναι καλός έως πολύ καλός.Αφού είσαι τόσο βέβαιος για αυτόν και την διαδικασία να μου δώσεις εσύ.
Ωραία. Εγώ θέλω μια υπεύθυνη δήλωση του λογιστή από το GOV που να λέει ότι αν δεν πάρω την επιδότηση θα πληρώσει αυτός. Τα υπόλοιπα είναι αέρας. Αν την δίνει έχει άλλον έναν πελάτη όταν έρθει η ώρα.
Ειλικρινά, υπάρχει κάποιος λογικός αγοραστής που θα τα βάλει κάτω και θα το επιλέξει έναντι του Dolphin με οποιοδήποτε κριτήριο, ακόμα και με την εξωτερική εμφάνιση που θεωρείται το αδύναμο σημείο του τελευταίου;Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Citroen eC3 στην Ελληνική αγορά.
Θα έρθει με τρία επίπεδα εξοπλισμού στα 19.710€, 21.320€ και 21.990€ μετά την επιδότηση.