- Reaction score
- 10.876
Και πώς ρύθμιζες την ένταση του φρεναρίσματος;ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΜΠΑ
ΦΡΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΟΠΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ.
Και πώς ρύθμιζες την ένταση του φρεναρίσματος;ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΜΠΑ
ΦΡΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΟΠΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ.
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜ Η 1 ΜΕ 1 1/2 ΕΚΑΤΟΣΤΟ.Και πώς ρύθμιζες την ένταση του φρεναρίσματος;
Λεπτομέρεια, Palas όχι από το παλάτι, αλλά από την Παλάδα (Αθηνά). Αναφορά στο όνομα της DS, που παραπέμπει στο déesse (θεά)180 σου λέω ήταν η έκδοση Palace .
Η τουλάχιστον έτσι έλεγε η CITROEN .
2.3 λιτρα με ψεκασμό v6
ΥΔΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
Νομίζω και η Mercedes πλήρωνε άδεια στη Citroen.Νομίζω είχε κατηγορηθεί, έστω ατυπως, για reverse engineering για την υδροπνευματικη της w116.
Αεραναρτηση νομίζω πρωτοεβαλε στη θηριώδη W100 με τον V8. Είχε υδροπνευματικα όλα τα λοιπά συστήματα, και αεραναρτηση.
Τελικά δεν είχα πέσει τελείως έξω στο #707.The system was also used under licence by other car manufacturers, notably Rolls-Royce (Silver Shadow), Bmw 5-Series e34 Touring, Maserati (Quattroporte II) and Peugeot.
Rolls και όχι MG που λέω στο #707.
Ου γαρ έρχεται μόνον...
Προσέξτε στο δεύτερο βίντεο την ανάρτηση... Την ώρα που ξεκινά, κατά την διάρκεια της κίνησης! Λες και βρίσκεται επάνω σε σύννεφο. Τι αμάξι!!!!!
Ένα από τα πιο ευρηματικά αυτοκίνητα.... Ομορφιά δε, αξεπέραστη. Διαχρονική!