Η Starlink στην Ελλάδα.

TGD

Μηνύματα
8.374
Reaction score
8.386
Ωχ, δεν πήραν το μάθημα; Κάθε προσπάθεια δορυφορικού τηλεφώνου εδώ και πάνω από μια δεκαετία έπεσε στο κενό. Όλες οι εταιρίες που ασχολήθηκαν με αυτό χρεωκόπησαν. Και τώρα οι πάροχοι κινητής των ΗΠΑ θέλουν να φτιάξουν νέα εταιρία για να ανταγωνιστεί το Starlink;
 


Μηνύματα
2.507
Reaction score
1.796
εγώ είμαι ανάμεσα σε starlink και σε 5g modem cosmote.
Starlink: 350 εξοπλισμός/40 κάθε μήνα/ανάγκη εγκατάστασης
Cosmote:250 modem/25 κάθε μήνα/χωρίς εγκατάσταση
 


Μηνύματα
2.507
Reaction score
1.796
Δεν ισχύει αυτό;

Μετά την κατανάλωση 400GB σε πλήρη ταχύτητα, ισχύει απεριόριστη χρήση internet με μειωμένη ταχύτητα έως 15Μbps
αναφέρομαι στις extra sim του πακέτου gigamax unlimited. Ήταν μέχρι τώρα πραγματικά unlimited με 5ευρώ/κάρτα. Τώρα το κάνανε 25ευρώ το μήνα/extra sim για να διατηρήσεις το πλεονέκτημα του απεριόριστου.
Αλλιώς με 5ευρώ διατηρείς τις κάρτες για μέχρι 40gb
 

Μηνύματα
2.507
Reaction score
1.796
αναφέρομαι στις extra sim του πακέτου gigamax unlimited. Ήταν μέχρι τώρα πραγματικά unlimited με 5ευρώ/κάρτα. Τώρα το κάνανε 25ευρώ το μήνα/extra sim για να διατηρήσεις το πλεονέκτημα του απεριόριστου.
Αλλιώς με 5ευρώ διατηρείς τις κάρτες για μέχρι 40gb
αναμένω διευκρίνηση-επιβεβαίωση από το κατάστημα που με εξυπηρετεί.
stay tuned
 



Μηνύματα
489
Reaction score
591
300 μετράει ο γείτονας, πάει σφαίρα.
λίγο έξω από Επανωμή, γενικά στα 300+ παίζει.
Με καταιγίδα τα βγάζω όλα από το ρεύμα αν είμαι σπίτι αλλά πρόλαβα να δω 60+. Με κακοκαιρία δεν κόβεται (αν χρειάζεται να ελέγχεις συναγερμό από το κινητό).

IMG_6136.PNG


με τον ΟΤΕ 6-7mbps με διακοπές και ping στο θεό. Με κουράσανε...
Άξιο το 40αρι 🏁
 




Μηνύματα
2.540
Reaction score
3.842
Αλλάζει νομίζω τέλη Νοέμβρη

Ανακοινώνεται ότι από τις 21/11/2024 επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις στην υπηρεσία μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συνδέσεων (Data Sharing), με την οποία οι συνδρομητές συμβολαίου (Οικιακοί και Εταιρικοί) μπορούν να μοιράζονται το διαθέσιμο δωρεάν όγκο δεδομένων μιας σύνδεσης φωνής (εφεξής «Κύρια Σύνδεση») με μία (1) έως τέσσερις (4) κατ’ ανώτατο όριο, συνδέσεις COSMOTE Mobile Internet Extra SIM (εφεξής «Extra SIM»).

Α. COSMOTE Mobile Internet EXTRA SIM Unlimited Standard (εφεξής «EXTRA SIM Standard»)
• Αυξάνονται από 20 σε 40 τα GB της «EXTRA SIM Standard» που μπορούν να καταναλωθούν ανά κύκλο τιμολόγησης της “Κύριας Σύνδεσης», εντός Ελλάδος και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
• Στην «EXTRA SIM Standard» δεν επέρχεται καμία άλλη αλλαγή σε σχέση με τις χρεώσεις και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Β. COSMOTE Mobile Internet EXTRA SIM Basic (εφεξής «EXTRA SIM Basic»)
• Οι «EXTRA SIM Basic» που έχουν ενεργοποιηθεί σε συνδυασμό με Κύριες Συνδέσεις που παρέχουν απεριόριστο όγκο δεδομένων, και για τις οποίες δεν υπήρχε όριο κατανάλωσης GB από την Κύρια Σύνδεση, μετατρέπονται αυτόματα σε EXTRA SIM Standard, δηλαδή ο όγκος δεδομένων που θα μπορούν να καταναλώσουν από την Κύρια Σύνδεση θα έχει ανώτατο όριο τα 40GB. Μετά την κατανάλωση του παραπάνω ορίου δεν θα είναι δυνατή η χρήση δεδομένων από την EXTRA SIM Standard. Η παραπάνω αλλαγή αποσκοπεί στην προστασία του δικτύου και στη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για όλους τους συνδρομητές.
• Οι ανωτέρω συνδρομητές με «EXTRA SIM Basic» που μεταφέρονται αυτόματα στην «EXTRA SIM Standard», έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως έως και δύο (2) μήνες, από τη θέση σε ισχύ των άνω τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης της τροποποίησης.

Αναλυτικά οι νέοι όροι της υπηρεσίας μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συνδέσεων (Data Sharing) θα βρίσκονται από την ημερομηνία ισχύος τους (21/11/2024) στην ιστοσελίδα https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr...is_kinhth.html

Περισσότερες πληροφορίες στην Εξυπηρέτηση Πελάτων της COSMOTE καλώντας 13888 για οικιακούς πελάτες (ατελώς από Σταθερό COSMOTE και από κινητό COSMOTE δωρεάν για τα 4 πρώτα λεπτά της κλήσης και στη συνέχεια χρέωση 0,21€ / κλήση) και 13818 για εταιρικούς πελάτες (ατελώς από Σταθερό COSMOTE και εταιρικό κινητό COSMOTECOSMOTE) ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ
 

Μηνύματα
2.507
Reaction score
1.796
Αυτό αφορά τα 5ευρά που δίναμε για κάθε extra sim.
Πλέον το 25ευρω που θα κοστίζει η πραγματικά unlimited extra sim μου είπε το κατάστημα ότι είναι αληθινά unlimited.
Όπως και να'χει θα κάνω τη μια κάρτα που έχω...25ευρη και θα σας πω τι γίνεται (αν και μου το βεβαίωσε πολλές φορές η κοπέλα στο κατάστημα)
 

Μηνύματα
4.226
Reaction score
3.996
Εγώ έχω κανονική σύνδεση αποκλειστικά για ιντερνετ όχι έξτρα σιμ κτλ για να αποφύγω κάτι τέτοιες εξυπνάδες.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.022
Μηνύματα
2.925.734
Members
38.123
Νεότερο μέλος
fov
Top