Ιστορίες hi end για γέλια και για κλάματα

Reaction score
1.720
Απέρριψε; Τι να τα κάνουμε αμα τα απέρριψε;; Δεν καλά. Θέλουμε πολύμπριζα με την υπογραφή του και τής γειτόνισσας. Με αυτοκολλητάκι. Όπως το Hi-Rez.
Θα παραστώ για να δίνω αυτόγραφα αποκλειστικά πάνω στα πολυπριζα που θα αγοράσετε στην Έκθεση αρκεί αυτά να είναι σαν του thva για τους έχοντες και κατεχοντες η σαν το δικό μου για τους οικονομικά ανίσχυρους.

Reaction score
18.391
Να έρθεις, υπάρχει πιθανότητα να κατέβει ο ear και να στήνει μικρόφωνα και sub στα μουλωχτά κι από πίσω οργανωμένοι απ' τον thva αρνητές να κάμουν διακριτικά unplug τις πρίζες.. :lol::lolsign:
Ο μανέστρος θα συμφωνεί με όλους και ταυτόχρονα θα βιντεοσκοπεί.,. :tongue:

Αξία ανεκτίμητη.. :biggrin::cry:
Όχι τώρα που έκανε waveformιng δεν διαφωνώ. Παλιά που έκανε άλλα. (κουφά και κυρίως πολύπλοκα).

Παρόλα αυτά βέβαια σαμποτάζ θα κάνω. Έτσι και αλλιώς θα έκανα σε όλους. :D Τι unplug ; Το ρεύμα θα κόψω σε 10 οικοδομικά τετράγωνα για σιγουριά όπως το Matrix. :D

Reaction score
1.169
Θα παραστώ για να δίνω αυτόγραφα αποκλειστικά πάνω στα πολυπριζα που θα αγοράσετε στην Έκθεση αρκεί αυτά να είναι σαν του thva για τους έχοντες και κατεχοντες η σαν το δικό μου για τους οικονομικά ανίσχυρους.
Και άκουσε με, θα λές πως όπου κολληθεί το αυτοκόλλητο θα βελτιόνεται ο ήχος. Μην πάει τέτοια ευκαιρία χαμμένη!

Reaction score
1.720
Και άκουσε με, θα λές πως όπου κολληθεί το αυτοκόλλητο θα βελτιόνεται ο ήχος. Μην πάει τέτοια ευκαιρία χαμμένη!
Μάλλον δεν έχεις ακούσει για τα αυτοκολλητα wa quantum chips.Εγω όμως θα υπογράφω με μαρκαδόρο made in Japan!

Reaction score
524
Δεν πανε πολλα χρονια καπου μεταξυ 2017-19 που εχω παει σε μια εκθεση ...Τριγυρναω λοιπον απο δωματιο σε δωματιο και ειχα μαζι μου και 2-3 σιντακια.
Μπαινω σε καποιο δωματιο (μη ρωτατε...δεν θυμαμαι ....καταραμενα αλτσχαιμερ) Ρωταω τον εκθετη μπορουμε να ακουσουμε ενα κοματι απο ενα cd και μου λεει ναι αμε
Βγαζω το cd και τι μου λεει?
Α αυτα τα ηχεια δεν κανουν για τετοια μουσικη :lolsign:
Το cd..

Attachments

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.850
Φιλόδοξη προσπάθεια κατασκευής ηχείου, χωρίς το ανάλογο υπόβαθρο. Πανάκριβες μονάδες μεγαφώνων και καλοκατασκευασμένες καμπίνες, αλλά στήσιμο μάλλον με το αυτί. Προφανώς σε κάποιους άρεσε έτσι...
Κάποια στιγμή φτάνει το ηχείο στον χώρο μου. Το αποτέλεσμα:
Accuton full range.png

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.358
Members
38.175
Νεότερο μέλος
NikosT.