christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.118
Θα το προσπαθησουμε ξεχασες τον κ. WNET δεν θα παρουμε μαζι μας ξερετε ποιον γιατι καν φασαρια@christos77 @thva @marlboro η επηρεσια θα είναι παρόν;
Θα το προσπαθησουμε ξεχασες τον κ. WNET δεν θα παρουμε μαζι μας ξερετε ποιον γιατι καν φασαρια@christos77 @thva @marlboro η επηρεσια θα είναι παρόν;
Εσύ γκρινιάρη μου, την είδες τη Sansui tivi?Πολύ αστείο γελάσαμε πάλι.
Θα παραστώ για να δίνω αυτόγραφα αποκλειστικά πάνω στα πολυπριζα που θα αγοράσετε στην Έκθεση αρκεί αυτά να είναι σαν του thva για τους έχοντες και κατεχοντες η σαν το δικό μου για τους οικονομικά ανίσχυρους.Απέρριψε; Τι να τα κάνουμε αμα τα απέρριψε;; Δεν καλά. Θέλουμε πολύμπριζα με την υπογραφή του και τής γειτόνισσας. Με αυτοκολλητάκι. Όπως το Hi-Rez.
Όχι τώρα που έκανε waveformιng δεν διαφωνώ. Παλιά που έκανε άλλα. (κουφά και κυρίως πολύπλοκα).Να έρθεις, υπάρχει πιθανότητα να κατέβει ο ear και να στήνει μικρόφωνα και sub στα μουλωχτά κι από πίσω οργανωμένοι απ' τον thva αρνητές να κάμουν διακριτικά unplug τις πρίζες..
Ο μανέστρος θα συμφωνεί με όλους και ταυτόχρονα θα βιντεοσκοπεί.,.
Αξία ανεκτίμητη..
Και άκουσε με, θα λές πως όπου κολληθεί το αυτοκόλλητο θα βελτιόνεται ο ήχος. Μην πάει τέτοια ευκαιρία χαμμένη!Θα παραστώ για να δίνω αυτόγραφα αποκλειστικά πάνω στα πολυπριζα που θα αγοράσετε στην Έκθεση αρκεί αυτά να είναι σαν του thva για τους έχοντες και κατεχοντες η σαν το δικό μου για τους οικονομικά ανίσχυρους.
Μάλλον δεν έχεις ακούσει για τα αυτοκολλητα wa quantum chips.Εγω όμως θα υπογράφω με μαρκαδόρο made in Japan!Και άκουσε με, θα λές πως όπου κολληθεί το αυτοκόλλητο θα βελτιόνεται ο ήχος. Μην πάει τέτοια ευκαιρία χαμμένη!
Pilot?Εγω όμως θα υπογράφω με μαρκαδόρο made in Japan!
Vintage Sansui;Μάλλον δεν έχεις ακούσει για τα αυτοκολλητα wa quantum chips.Εγω όμως θα υπογράφω με μαρκαδόρο made in Japan!
Μπα,εχουν ξεραθεί οι πυκνωτές του.Θα περιοριστω σε Accuphase.Vintage Sansui;
Μόνο ο δικός μου.Και πηνία από Furutech ncf clearline.Συνεχιζει να γράφει όταν οι άλλοι σταματούν.Έχει πυκνωτές ο μαρκαδόρος;
Γλαρονια.Μια διευκρίνιση παρακαλώ:
Πυκνωτές (και πηνία) κλαρόνια ή κλαρίνα;
Ε, αναμενόμενο.Προφανώς σε κάποιους άρεσε έτσι...