- Reaction score
- 136.391
Τι άλλο θα δγιαβάσω θέ μου.Προσοχη στις φιδοκουζινες
Τι άλλο θα δγιαβάσω θέ μου.Προσοχη στις φιδοκουζινες
Τι αποδείξεις θες; οι κατασκευαστές παραθέτουν στοιχεία που αφορούν την κατασκευή (σχεδίαση, υλικά κλπ) και κάποια specs. Τι άλλο θες; Συγκριτικά πριν και μετά; (με τι; με άλλων κατασκευαστών προϊόντα; )η εταιρεία που θέλει να πουλήσει το κατόρθωμα της πρέπει να παρουσιάσει αποδείξεις...
όχι όποιος δεν την πιστεύει....
τέλος πάντων, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.... ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε να ξοδεύουμε όσο επιτρέπουν τα οικονομικά μας σε ότι νομίζουμε αναγκαίο....
...και εγω κατι κινεζους να τρωνε φιδγια, οπως και φιδια να τρωνε την ουρα τους.Έχω δει φίδια να κάνουν τις μαϊμούδες μια μπουκιά.Προσοχη στις φιδοκουζινες.
κουράζεις..Τι αποδείξεις θες; οι κατασκευαστές παραθέτουν στοιχεία που αφορούν την κατασκευή (σχεδίαση, υλικά κλπ) και κάποια specs. Τι άλλο θες; Συγκριτικά πριν και μετά; (με τι; με άλλων κατασκευαστών προϊόντα; )
μετρήσεις; ναι υπάρχουν σε κάποία αλλά ανήκουν στην τεκμηρίωση των specs . Γ@@α τα καλώδια, Δείξε μου μία εταιρία που να έχει τις αποδειξεις που θες, πχ σε ενισχυτές ή οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα.
Επειδή αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση γιατί ως ένας από τους "υπολοιπους" ζητώ τη διαγραφή μου,δικαιούμαι να πω τα εξης:κουβέντα κάνετε....όχι κάνουμε
ήδη έχει τραβήξει πολύ....
υπάρχουν 3 σενάρια για το υφάκι σας, το περιεχόμενο των ποστς σας και σε συνάρτηση με την ηλικία των λογαριασμών σας
ή γνωρίζετε την αποδεδειγμένη άποψη του φόρουμ για κάθε είδους καλωδιοκαυλιτσέκια και άρα είστε βαλτοί να μας τα σπάτε και να μας απασχολείτε
ή είστε παραδοσιακοί νουμπάδες που νομίζετε ότι θα πείσετε με ομοιοπαθητική έναν κόσμο που στηρίζεται αποκλειστικά σε νόμους φυσικής
ή είστε και τα δύο...
διαλέγετε και παίρνετε
αλλα επειδή διαβάζουν άτομα που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο....για να συνεχίσετε υπάρχει μόνο ο δρόμος της αποδείξης....διαφορετικά μπορείτε να συνεχίσετε στα διάφορα άλλα ρουμς...παρεάκια για ελληνίδες μανούλες στο φβ κ τα σχετικά
Με πήρε τηλέφωνο η ιδιοκτησία και με διέταξε να αφήνουμε ελεύθερες όλες τις απόψεις*.χαίρομαι που συνεννοηθήκαμε ...άρα από εδώ και στο εξής γνωρίζουμε και οι δυο που θα καταλήξει αυτό...ενημέρωσε και τους υπόλοιπους
Μη καλέ, δε σε πρόλαβα για λίγα δευτερόλεπτα.Επειδή αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση γιατί ως ένας από τους "υπολοιπους" ζητώ τη διαγραφή μου,δικαιούμαι να πω τα εξης:
1. Ποιο φόρουμ και ποια αποψη;Η δική σου άντε και μερικών άλλων;
2.Το φόρουμ τεχνολογίας αγνοεί την τεχνολογία που κουβαλούν πολλά καλώδια;(Όχι πάντως τα κοινα)
3.Το φόρουμ αγνοεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καλωδιοαρνητων χρησιμοποιεί επώνυμα καλωδια;
4.Το φόρουμ αγνοεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χόμπιστων παγκοσμιως,χρησιμοποιεί επώνυμα καλωδια;
5.Το φόρουμ δέχεται να υπαρχει αντίθετη αποψη η έχουμε να κάνουμε με Χουντα-αυθεντια;
Επειδή κάποια στιγμή η ιδιοκτησία θα συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα,δε σε βλέπω καλά.
Όποιος έχει λίγο φιλότιμο ας μ' ακολουθησει.
Ζητώ διευκρινήσεις, δεν είμαι off topic.κουράζεις..
Δέν ξέρω πόσο κάνουν αλλα σίγουρα αυτά.πειτε τωρα κανα καλωδιο να δοκιμασω μεχρι 10 χιλιαρικα
δεν υπάρχει χώρος για περαιτέρω διευκρινήσεις...Ζητώ διευκρινήσεις, δεν είμαι off topic.
Ναι, δείξε μου ένα παράδειγμα από οτιδήποτε. Με διαφορές.. (με τι άραγε; )δεν υπάρχει χώρος για περαιτέρω διευκρινήσεις...
πουλάς κάτι που λες ότι βελτιώνει κάτι σε όλες τις συσκευές...παραθέτεις μετρήσεις των διαφορών αυτών...αλλιώς λες ψέματα
αν δεν έχεις να δείξεις...τότε απλά είσαι τσαρλατάνος...
καλά ως εδώ?
ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?Ναι, δείξε μου ένα παράδειγμα από οτιδήποτε. Με διαφορές.. (με τι άραγε; )
....πρεπει να δωσω περισσοτερα δηλαδη ?
Όχι απαραίτητα......πρεπει να δωσω περισσοτερα δηλαδη ?
Ο κάθε ακροατής, προσοχή, όχι ως δημιουργός, αλλά ως ακροατής μόνο, πρέπει να έχει ως απώτερο σκοπό την όσο το δυνατόν πιο πιστή αναπαπαγωγή του έργου. Άσχημη ή καλή δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι η λέξη "πιστή". Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο αναφοράς μας. Το σημείο σύγκρισης. Αυτό και μόνο αυτό.Ναι από ένα μηχάνημα που ο κατασκευαστής αποδυκνύει ότι είναι.το καλυτερότερο για να σου αντιπαραθέσω από ένα καλώδιο.
Ναι. Αμα δώσεις αρκετα θα σου δωσουν και αυτοκινητάκι.....πρεπει να δωσω περισσοτερα δηλαδη ?