Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

Reaction score
2.202
Δεν έχει καθρέπτες ο γκουρού, χαλάνε τον ήχο.
Έχει καθρέπτη πίσω από τα ηχεία

463747_58f98c0690fd6cd82cf3de0b7e9298c7.png

Post 182

και DNM Reson καλωδια ηχείων

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.263
... ειναι πυλη σε παραλληλο συμπαν... :angel:
... οσο για το εαν σκονταφτει, ως πνευμα αναμεσα στους τοιχους (γνωστα και ως τοιχωματικα ορια) ηταν ασκηση του φημοτικου για γκουρου ... ειναι δυσκολοτερο να διαπερνα μαζι με το νοημα... αναμεσα σε/στους στιχους... 🐒
thus,
in basspower we entrust and the Guru advocated

Last edited:

Reaction score
2.202
κι όταν τον κοιτάζει δεν βλέπει τη μορφή του (δις)

ΥΓ Ούτε σκιά έχει όταν περπατάει μόνος το βράδυ στη λεωφόρο της αμαρτίας

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.263
:king:.... οταν ο καθρεφτης κοιτα τον Μεσιε Γκουρου ... το ιδιο με τον Τσακ Νορις. :angel:
-> ας τον γνωριζουμε πρωτα ως πνευμα και επειτα ως υπερβατικη φυσικη οντοτητα.

Reaction score
2.202
Ετοιμάσου να μου δώσεις πράμα.

Έστησα το νέο σέρβερ, κι έχω καμιά 60-αριά τέρα ελεύθερο χώρο! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εν τω μεταξύ έλεγα να κάνω κάνα χαβαλέ πως το ρουν παιζ καλύτερα από το νέο σέρβερ, αλλά βαρέθηκα. 🤣🤭😁

Μιλάμε για τρομερά overkill σέρβερ, και μπήκε και 4-εξοδων (display port) κάρτα γραφικών, και καλύτερα ανεμιστήρια, κλπ. Αίσχος.

Αυτός:

Και με 1 TB SSD, να έχει άπλα το ρουν. 🤣🤭😁

Σφαίραααααα🤣🤭😁

ΥΓ. Και smart APC ups 2,2 kW (καμιά 50-αρια κιλά είναι) που θα αντικαταστήσει το παλιό APC 1500W να σηκώνει σέρβερ και οθόνη, συν τον εξοπλισμό της starlink, συν trinnov, oppo, τα DAC των σαμπ, Nvidia shield, lumagen, και το 16-αρι switch.
Άλλο overkill, του θανάτου όμως.🤣🤭😁
Θα βάλω και το πικάπ πάνω! 🤣🤭😁

Άνευ πλάκας

50,2 κιλά. Δε μπιστ.

Με 2 τέτοιες μπαταρίες, σχεδόν σαν αυτοκινήτου είναι η καθεμιά:

'Ολο αυτό το hardware για να βλέπεις τον άρχοντα των δακτυλιδιών ;

Reaction score
8.876
Έχει καθρέπτη πίσω από τα ηχεία

View attachment 346728

Post 182

και DNM Reson καλωδια ηχείων
Θα επικεντρωθώ στο καλώδιο πίσω που δεν λυγίζει από το ίδιο του βάρος, αέρινο 🤔

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.204
Τι να πω για το νήμα αλλά και τα bits και τα dac ;
α) Το μόνο που αναγνωρίζω και ξέρω για σωστά είναι αυτά που λέει ο Pankrok στο πόστ του.
β) Πολλοί σχεδιατές ηλεκτρονικών κυκλωμάτων παίρνουν ναρκωτικά για να σχεδιάσουν κυκλώματα.
γ) Τα Sabre κλπ που άκουσα εγώ όταν αγόραζα, μουσική αυτό που παιζουν δεν το λέω. Παρόλα τα θεωρητικά και μετρητικά πλεονεκτήματα τους και όσα χρήματα πολλά ή λίγα κάνουν. Οπότε πήρα R2R.
δ) Γέλασα πολύ με το "μουσική δισκοθήκη μου" του φίλου gkar ανφερόμενος στις πλατφόρμες και μου φάνηκε περίεργη και με ιστορική ειρωνικότητα η χρήση αυτής της φράσης.
ε) Για τα βινύλια τι να πω ; Έχω δέκα που μου τα ζητάνε οι έμποροι εδώ και πολλά χρόνια για 800 ευρώ το ένα για να τα πουλήσουν στο ίντερνετ και δεν τα δίνω γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτά. Με τα 8Κ θα μπορούσα να αγοράσω τα subs που μου έβγαλες κουστούμι. Εάν ήμουν audio people δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό.
Τι να πω για το πόστ σου ;
α) Ποτέ δεν καταλάβα ή ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα εκτός κάποιων εξαιρέσεων για τους στίχους του Peter Gabriel ή της Laurie Anderson. Επίσης ιδιαίτερα για την δεύτερη, θεωρώ τα μηννύματα της μέσα απο αυτούς, πολύ "υποπτη" προσπάθεια και ρόλο όπως και πολλών ταινιών του Χόλυγουντ. Οπότε δεν έχω ή ξέρω να σχολιάσω τίποτε και για αυτό το συγκεκριμένο.
Για το ενδιαφέρον quote σου πιστεύω ότι εάν ακολουθήσει κάποιος την συμβουλή στους στίχους του παρακάτω τραγουδιού των (The) Psychedelic Furs έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να οδηγηθεί σε μια ζωή με μεγάλη ανάγκη να λυτρωθεί και μικρή ανάγκη να εξιλεωθεί. Που είναι και σωστός δρόμος ώς στόχος. Η δημιουργικότητα και η φαντασία μπορεί να λειτουργήσει σαν δεκανίκι και για τα δύο και χάσεις το πρακτικό νόημα και αναγκαιότητα των δυό αυτών εννοιών αλλά σίγουρα μπορεί - στα κατάλληλα "χέρια" - και να βοηθήσει στο να αναγνωρίσεις το αναπόφευκτο και απότομο της επίσκεψης τους κάποια στιγμή στη ζωή σου και να πάψεις να τα βλέπεις σαν τρόπο καθυστέρησης αυτής της επίσκεψης χρησιμοποιώντας τα ώς μικρές "δόσεις" ανακούφισης απο τον πόνο ή/και ανακούφιση που θα προκαλέσουν. Θα δείξει ..... οι τελευταίες στγμές θα είναι το μόνο σίγουρο αποδεικτικό του τι μπόρεσε τελικά ο κάθενας μας να καταφέρει.

Love my way, it's a new road
I follow where my mind goes, they'd put us on a railroad
They'd dearly make us pay for laughing in their faces and making it our way
There's emptiness behind their eyes, there's dust in all their hearts
They just want to steal us all and take us all apart, but not in ...

I follow where my mind goes, so swallow all your tears, my love
And put on your new face
You can never win or lose, if you don't run the race....

You can never run the race if you let the race run...you. :wink:
'Ολο αυτό το hardware για να βλέπεις τον άρχοντα των δακτυλιδιών ;
Πως και σου ξέφυγε το ενδεχόμενο να ήμουν ο... Sauron.:roflmao:

Το διαβόητο ΄΄μάτι΄΄ είναι ακριβώς απέξω:
1729698281880.png

O EAR πάντως δεν έχει το immersive ως υποκατάστατο του... Village Sphera αλλά ως μαγική ηχοσφαίρα για όλα τα οπτικοακουστικά δρώμενα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.628

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.054
Αν και μάλλον γνωρίζω την απάντηση, να ρωτήσω το εξής: Πώς θα βάλεις είκοσι πέντε (25) και πλέον συσκευές στις οκτώ (8) εισόδους IEC του APC UPS;
Ε, αφού τη γνωρίζεις.
Ένα πολυμπριζο πίσω από τα μηχανήματα στο χομ σινεμα, κι ένα για τα υπόλοιπα.

25 δεν είναι.. πολλά λες.

Reaction score
2.202
Μιας που μιλάτε για streaming, μια χρηστική πληροφορία: room correction και στα android στο wiim pro plus.
Μιας και μου το θύμισες, το moode distro για το Raspberry Pi διαθέτει και ενα πολύ καλό room correction .
Υποστηρίζεται από το Linux και κάνει πολύ καλή δουλειά αν το ρυθμίσεις σωστά στο χώρο ακρόασης. Μπορείς να σώσεις πολλά διαφορετικά profiles.

Reaction score
2.460
Ναι αλλά πιάνουν πάτωμα . :eek:
ΠΑΗ βαλε κανένα στηρικτικό μεσιέ.
Λυπάμαι όμως δε φθάνουν για όλους.Εκδηλωστε το ενδιαφέρον σας για να γίνει μια ομαδική παραγγελία στη Furutech.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.204
Έγινες κι εσύ ο υπηρέτης του Morgoth ;

Αντικεραυνική προστασία
καίγεται το πρώτο και σώζονται τα υπόλοιπα
Δεν παρέβλαψα καμία Μουσική των Ainur καθότι αυτή υφίσταται υπεράνω hi-end. Μόνο το δεύτερο έχω τάση ν'αποδομώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao