- Reaction score
- 18.769
Αυτά εγώ τα έχω όλα σε cd απο τότε που αγάρασα το σύστημα μου , πρίν πολλά χρόνια , και τα έκανα απο την αρχή. Οπότε έχω πληρώσει. Δεν χρησιμοποιούμε υλικό απλήρωτα. Πως το έστησα δηλαδή ; Μόνο με το αυτί ; Αυτά με αυτί μόνο, τα κάνει ο Ear και Bhutia.Έδωσες εσύ τα 20 ευρώ για να τον βοηθήσεις ;
Help Me Help You!
Πάρε ιδέες και για το βιβλίο σου !
View attachment 346821
Το βιβλίο δεν έχει ανάγκη. Θα πουλήσει σαν τρελό όπως και όλα τα βιβλία για τους audio people. Του Τούλ θα το ξεπεράσω εντός ημερών, λένε όλοι οι εκδότες που διάβασανε λίγα μόνο κεφάλαια για να μου κάνουν συμβόλαιο.
Ο Bhutia καλό παιδί δεν λέω αλλά πρέπει να ξέρει ότι όταν βγάζουμε κλώνους να μην περιμένουμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό (ή μια άλλη ιδέα) απο αυτή που οι ίδιοι πρεσβεύουμε και τους έχουμε μάθει.Ο Bhutia ήταν απολύτως σαφής και αυτό δείχνει ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τον εκτιμούμε, θεωρώ όλοι μας, στον μέγιστο βαθμό.
Βλέπω τα αντανακλαστικά σου είναι πιο γρήγορα και απο του Νταλίπη (του παρεξηγημένου απο μένα).
Τεσπά χαίρομαι που τουλάχιστον εσύ αναγνωρίζεις ότι υπάρχει ύψος και διακρίνεται, έστω και χρρειαζόμενος αυτό το τέστ για να το διαπιστώσεις.
Last edited: