Να μετράει τους καημούς και τους αναστεναγμούς;Μπα! Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν τα χρειάζεται.Ειπε ο κύριος parlapipol
Καθρέφτη να πάρεις και σαμπς.... πολλά σαμπς
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Να μετράει τους καημούς και τους αναστεναγμούς;Μπα! Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν τα χρειάζεται.Ειπε ο κύριος parlapipol
Καθρέφτη να πάρεις και σαμπς.... πολλά σαμπς
Δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να πάρω ένα πολύ ακριβότερο on line ups.@costas EAR Γιατί line interactive κι όχι on line UPS;
Δες και το LMSΓια να μου λέει το roon σε πόσες άλλες εκτελέσεις στους σκληρούς έχω το κομμάτι που παίζει & τι άλλο έχει κάνει ο καλλιτέχνης.... εγώ δεν τα δίνω...
Άσε που δεν παίζει spotify & youtube....
foobar (για τα δικά μου αρχεία & τα ραδιόφωνα) & οι mama εφαρμογές tidal, spotify, youtube μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!
Εδώ κόσμος ακόμη κάθεται και βάζει δίσκους στο πικαπ... η ενοποίηση (που δεν είναι και πλήρης) μας μάρανε?
Δεχομαι οτι σου αρεσει το αποτελεσμα με το upmixing πιο πολυ. Γουστα ειναι αυτα. Ομως αυτο ειναι καθαρο διαζυγιο με την πιστοτητα της ηχογραφησης και η αναπαραγωγη με αυτο τον τροπο δεν εμπιπτει στο χωρο του hi fi.To upmixing είναι αναγκαίο παυσίπονο για τον πόνο της αρρωστημένης δικάναλης ηχογράφησης. Αναγκαίο κακό.
Πάνω κάτω σαν να παίζεις mono ηχογράφηση με δύο ηχεία, αλλά καλύτερα.
Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι πιστός στο δικάναλο, όπως δεν ενδιαφέρεται κανείς να είναι πιστός στο μόνο- κανείς δεν σβήνει το ένα από τα δύο ηχεία για να ακούσει Κάλλας.Δεχομαι οτι σου αρεσει το αποτελεσμα με το upmixing πιο πολυ. Γουστα ειναι αυτα. Ομως αυτο ειναι καθαρο διαζυγιο με την πιστοτητα της ηχογραφησης και η αναπαραγωγη με αυτο τον τροπο δεν εμπιπτει στο χωρο του hi fi.
οκ...Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι πιστός στο δικάναλο, όπως δεν ενδιαφέρεται κανείς να είναι πιστός στο μόνο- κανείς δεν σβήνει το ένα από τα δύο ηχεία για να ακούσει Κάλλας.
Το δικάναλο είναι ένα λάθος φορμάτ εξ ορισμού, η πιστή αναπαραγωγή του δεν έχει νόημα.
Ναι, ανθρώπινα γούστα, κι όλοι οι άνθρωποι, τα ίδια λένε, πως με 3D upmixing ακούγονται καλύτερα όλες οι δικαναλες ηχογραφήσεις.Δεχομαι οτι σου αρεσει το αποτελεσμα με το upmixing πιο πολυ. Γουστα ειναι αυτα.
σε παρομοιο σκεπτικο εχω καταληξει καιρο (αλλα χαιρομαι που καταγραφεται ετσι).... και να συμπληρωσω οτι αν δεν σκοπευει καποιος να εχει αποτελεσμα (μετρησημο) καλητερα να επιλεξει καποιο αλλο χομπυ απο το δικαναλιζμο - homo dikanalizmus- αυτη η μαστιγα.Το δικάναλο είναι ένα λάθος φορμάτ εξ ορισμού, η πιστή αναπαραγωγή του δεν έχει νόημα.
Μας μπέρδεψεςΌλοι όμως το υποστηρίζουν αυτό. Όλοι ανεξαιρέτως, από τον Dr. Toole μέχρι τον μπουτχια, τον ντιμιφουτ, εμένα, τον ΝΚ, και οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο ρωτήσεις.
.... μονιμα μες στη μεση στο κεντρο το ενα πανω στο αλλο ξαπλωτα ομως-τυφλα να εχει ο νταπολυτο-εδω ξυπολυτο.και δεν ξέρω εάν θα βρεθεί κάποιος που να κλείνει όντως το ένα ηχείο του,
Αμφιβαλλω οτι η πλειονοτητα των ανθρωπων αλλα και experts με προσβαση στα υψηλοτερης ποιοτητας στερεο και πολυκαναλα συστηματα εχει κοινη γραμμη.Ναι, ανθρώπινα γούστα, κι όλοι οι άνθρωποι, τα ίδια λένε, πως με 3D upmixing ακούγονται καλύτερα όλες οι δικαναλες ηχογραφήσεις.
Όλοι όμως το υποστηρίζουν αυτό. Όλοι ανεξαιρέτως, από τον Dr. Toole μέχρι τον μπουτχια, τον ντιμιφουτ, εμένα, τον ΝΚ, και οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο ρωτήσεις.
Δεν μπορεί να κάνουν όλοι μα όλοι λάθος, Ε;
Εγώ μόνον, μετράω για περισσότερους από 4.Μας μπέρδεψες
Όλοι ή οι παραπάνω 4???
Μην αμφιβάλλεις τζάμπα κι άδικα.Αμφιβαλλω οτι η πλειονοτητα των ανθρωπων αλλα και experts με προσβαση στα υψηλοτερης ποιοτητας στερεο και πολυκαναλα συστηματα εχει κοινη γραμμη.
Μια φορά να ακούσεις υψηλότερης ποιότητας πολυκάναλο σύστημα αρκεί.Αμφιβαλλω οτι η πλειονοτητα των ανθρωπων αλλα και experts με προσβαση στα υψηλοτερης ποιοτητας στερεο και πολυκαναλα συστηματα εχει κοινη γραμμη.
Βαρύ περιστατικόΔεν ενδιαφέρομαι να είμαι πιστός στο δικάναλο, όπως δεν ενδιαφέρεται κανείς να είναι πιστός στο μόνο- κανείς δεν σβήνει το ένα από τα δύο ηχεία για να ακούσει Κάλλας.
Το δικάναλο είναι ένα λάθος φορμάτ εξ ορισμού, η πιστή αναπαραγωγή του δεν έχει νόημα.
Το θέμα με τους κατόχους αβανταδόρικων δικαναλικών setup - υποθέτοντας ότι η σύνθεσή με τη διαρρύθμισή τους δεν θα ήταν ανισόρροπα - έγκειται καταρχάς στο ότι είναι επίπονο να προμηθευτούν πολλαπλά ηχειακά κανάλια με ενίσχυση παρόμοια με αυτή που έχουν για τα σκέτα L-R. Φαντάσου κιόλας να ήταν τα ενισχυτικά τους τίποτα αναιμικά SET...Αμφιβαλλω οτι η πλειονοτητα των ανθρωπων αλλα και experts με προσβαση στα υψηλοτερης ποιοτητας στερεο και πολυκαναλα συστηματα εχει κοινη γραμμη.
Νομίζω ότι οι κάτοχοι αβανταδορικων δικαναλικων συστημάτων δεν έχουν πεισθεί ότι το πολυκαναλο είναι πιο εξελιγμένο ως φορμα από το δικάναλο είτε γιατί δεν το έχουν ακούσει είτε γιατί δεν γνωρίζουν ή απλά δεν μπορούν να το διαχειριστουν λόγω χαρακτήρα.Το θέμα με τους κατόχους αβανταδόρικων δικαναλικών setup - υποθέτοντας ότι η σύνθεσή με τη διαρρύθμισή τους δεν θα ήταν ανισόρροπα - έγκειται καταρχάς στο ότι είναι επίπονο να προμηθευτούν πολλαπλά ηχειακά κανάλια με ενίσχυση παρόμοια με αυτή που έχουν για τα σκέτα L-R. Φαντάσου κιόλας να ήταν τα ενισχυτικά τους τίποτα αναιμικά SET...
Έστω και αν προμηθεύονταν τα όμοια επιπλέον κανάλια, είναι κατόπιν επίπονη η αναδιάρθρωση της χωροταξίας εφόσον δεν θα είχαν εξαρχής dedicated.Τις περισσότερες δε φορές θα ίσχυαν και διαφοροποιημένες αποστάσεις ακρόασης.
Επόμενο επίπονο στάδιο να τους έβαζαν όμοια παρελκόμενα με όσα θα είχαν (κακο)συνηθίσει. Τελική επίπονη διαδικασία η απόκτηση επεξεργαστή με ποιότητα διαχείρισης στο σήμα που δεν θα τους χαλούσε , ιδίως άμα ήταν (κακο)μαθημένοι με πιουρίστικα DAC και full range main ηχεία. Αφότου τα έκαναν όλα αυτά θα έπρεπε στις περισσότερες περιπτώσεις να υποβάλουν το αυθεντικό σήμα σε ισοστάθμιση αν μη τι άλλο στις πρώτες οκτάβες.
Οποιαδήποτε αξιολόγηση με ΄΄υποδεέστερες΄΄ συνθήκες πολυκαναλικού setup είναι σα να συγκρίνονταν μήλα με...κορόμηλα.
Αισθάνομαι ξαλαφρωμένος που έχω πλέον συνηθίσει σε ταπεινότερα συνοδά κι εννοείται πως σύγκριση έχω κάνει ανάμεσα σε setup με τα ίδια ηχειακά κανάλια και ισοδύναμες αποκρίσεις για καθένα εξ αυτών και σε ίδιο πάντα χώρο με κοινές αποστάσεις ακρόασης για τις επιμέρους περιπτώσεις.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα ως παραδοσιακός δικαναλος και να σε…. διευκολύνω,Νομίζω ότι οι κάτοχοι αβανταδορικων δικαναλικων συστημάτων δεν έχουν πεισθεί ότι το πολυκαναλο είναι πιο εξελιγμένο ως φορμα από το δικάναλο είτε γιατί δεν το έχουν ακούσει είτε γιατί δεν γνωρίζουν ή απλά δεν μπορούν να το διαχειριστουν λόγω χαρακτήρα.
Ο λόγος είναι απλός.Το πολυκάναλο είναι παρά φύσιν.Νομίζω ότι οι κάτοχοι αβανταδορικων δικαναλικων συστημάτων δεν έχουν πεισθεί ότι το πολυκαναλο είναι πιο εξελιγμένο ως φορμα από το δικάναλο είτε γιατί δεν το έχουν ακούσει είτε γιατί δεν γνωρίζουν ή απλά δεν μπορούν να το διαχειριστουν λόγω χαρακτήρα.